Lutu--->>Jurnalul meu
2 participanți
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
heey
Acvaristilor :D care imi spuneti dc il ataca pe masculu de black molly femela de black molly :D ??? ataca femela masculul
Vizitator- Vizitator
Re: Lutu--->>Jurnalul meu
Adika o tai acolo pe unde naste ...o apesi pe burta si scoti puii , ca femela e pe moarte oricum !!!!
Trebuia sa ii faci o cezariana cu o lama macar sa salvezi puiutii ... , cand mai vezi ca e pe moarte si are burta mare fa-te doctor si fai o cezariana repede...si te alegi cu puiutii macar :?:
Lasa ca un guppy e 3-4 lei nu e o lume...
Lasa ca un guppy e 3-4 lei nu e o lume...
femela guppy
Mia murit o femela de guppy
a nascut 1 puiutz , asa cred pe ala lam mai tot vazut si dupa tot statea pe orizontal si tot respira si dadea din aripioare da nu putea inota
parca era rupta de acol , de unde naste ,, si tot o plimba apa , si acuma cand am venit de la scoala
nu mai traia, o luato in primire un melc gigant,,
deci care imi poate spune o cauza
a nascut 1 puiutz , asa cred pe ala lam mai tot vazut si dupa tot statea pe orizontal si tot respira si dadea din aripioare da nu putea inota
parca era rupta de acol , de unde naste ,, si tot o plimba apa , si acuma cand am venit de la scoala
nu mai traia, o luato in primire un melc gigant,,
deci care imi poate spune o cauza
Vizitator- Vizitator
Eu l-am vazut pe viu si chiar arata fain. Acuma tot ce tine de culori sau alte aspecte legate de modele sau stiu eu ce, fiecare cu cei place. Important e sa simta el ca ii place si e ok cand se uita la el. Fata de cum era, ii mult mai bine parerea mea.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
mai kapitane daca la om ii place ....sau poate nu isi permite pe moment ...lui sa ii placa este cel mai important
Sa iti traiasca pestii a meu! :D Si ape limpezi !
Incet dar sigur o luam toti razna.
Atunci inseamna ca aia ce leo facut or fi batuti in cap si habar nu au ce zic. :roll:
Si eu sunt de acord cu tine ca o ciclare ca la carte e mai buna, dar nici asta nu e de neglijat, deci chiar cu stangu nu a inceput Lutu.
Si eu sunt de acord cu tine ca o ciclare ca la carte e mai buna, dar nici asta nu e de neglijat, deci chiar cu stangu nu a inceput Lutu.
Descriere:
Sera Bio Nitrivec descompune amoniul si nitritii datorita bacteriilor purificatoare pe care le contine. Indeparteaza poluanti, elimina eficient turbiditatea si asigura spatiul de sedimentare necesar bacteriilor purificatoare.
Permite adaugarea pestiilor in acvariul nou dupa numai 24 de ore !
Instructiuni de utilizare:
* Agitati viguros timp de 10 secunde inainte de utilizare, apoi efectuati imediat dozarea !
* Aparitia unei usoare tulburari "laptoase" la adaugarea in apa este normala.
* In functie de gradul de poluare al apei, turbiditatea va disparea in 4-24 de ore.
Dozare pentru amenajari noi:
* Adaugati un capac de Sera Bio Nitrivec la fiecare 25 litri apa de acvariu.
* Introduceti o parte din pesti dupa 24 de ore.
El are bio nitrivec in acvariu. Pestii ia pus dupa 24 de ore si nu ia pus toti odata, ci pe rand la interval de 2 zile parca. Are si ceva plante pe acolo.Deci ar cam trebui sa fie ok.
Ultima editare efectuata de catre Pushkatu in 26/10/2010, 09:29, editata de 1 ori
Buna,
Daca veti avea rabdarea si interesul sa cititi articolele postate , veti invata tot ceea ce trebuie
sa stie un acvarist,in asa fel ca pestii din acvariu sa fie sanatosi si acvariul va deveni un colt de natura adevarat.
Daca veti avea rabdarea si interesul sa cititi articolele postate , veti invata tot ceea ce trebuie
sa stie un acvarist,in asa fel ca pestii din acvariu sa fie sanatosi si acvariul va deveni un colt de natura adevarat.
Vizitator- Vizitator
bineinteles ca se stie cauza!
nu e ciclat acvariu! nu se poate stabiliza nimic in 2 zile. Altfel..banuiesc ca nu ai un filtru cu carbune activ care cat de cat sa iti tina ph'u constant si restul valorilor.
ce temperatura ai? ce filtrare? de restul valorilor nu te intreb.
incearca sa nu le dai prea mult de mancare..doar cate putin..eventual doar 1 data pe zi pana filtrul incepe sa isi faca treaba altfel vei avea o gramada de valori date peste cap care vor duce la mortalitati.
nu e ciclat acvariu! nu se poate stabiliza nimic in 2 zile. Altfel..banuiesc ca nu ai un filtru cu carbune activ care cat de cat sa iti tina ph'u constant si restul valorilor.
ce temperatura ai? ce filtrare? de restul valorilor nu te intreb.
incearca sa nu le dai prea mult de mancare..doar cate putin..eventual doar 1 data pe zi pana filtrul incepe sa isi faca treaba altfel vei avea o gramada de valori date peste cap care vor duce la mortalitati.
Vizitator- Vizitator
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum: