rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
Hahaha, zici ca is furnici. Sa te bucuri de ei!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
sa iti traiasca....puiutii de biocelatum.....ca sant acolo o gramada...
salutare am alt videou cu biocelatum dat amu as mai multi ca o facut si puieti ... cam peste 300 de bucati ... da-ti clik pe video.>>>>>>
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....... o pereche de bio o plecat in cluj si am mai ramas cu o singura pereche care au lasat si icre in acvariu si pe vitor o sa expun si mai multe videouri
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....... o pereche de bio o plecat in cluj si am mai ramas cu o singura pereche care au lasat si icre in acvariu si pe vitor o sa expun si mai multe videouri
Vizitator- Vizitator
Salut Rimbulea ...Biocelatii is superbi dar fa cumva si nu tot misca camera aia sa vedem si noi ceva calumea stai 3-4 minute nemiscat , in rest asteptam poze cu acvariul ala de 500 l , si cu sakura aia ca sant curios....
rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
am primit intr-un fel de donatie 4 biocelatum si un toracatum.......si pentru inceput va arat un video .. sper sa va placa ....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .... si pe vitoor o sa mai fie mai multe linkuri cu videouri si poze... o zi faina ...... sapt care vine trebe sa ma duc la maieru acasa la mine sa mai fac inca o filmare ca sa va pot arata inca un video.........
acvariu meu este de 120l nu cu capac de pal + 2 neoane de 20 w fiecare.......am vrut sa pun plante dar la biocelatum nu le plac plantele .....ca tat le rontaie ( si peste cateva sapt urmeaza sa pun pestii intr-un acvariu de 500l .......si sa fac si un capac de pal sau de plastic..... deocamdata ma mai gandesc .. ce si cum sti voi ca pensionarii o zi faina
apropo.....sapt care vine urmeaza sa ami fac un acvariu de 40 l cu capac tetra+un neon tetra....de 10 w...... cva plante anubias... si o sa mai caut mai multe care sami fie pe plac si o sa aduc o familie de garnele .... sakura ......... va arat linkul ... sper sa va placa :arrow:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si al 2 link de mai jos
sper ca nu va dezamagesc .. ne mai auzim
acvariu meu este de 120l nu cu capac de pal + 2 neoane de 20 w fiecare.......am vrut sa pun plante dar la biocelatum nu le plac plantele .....ca tat le rontaie ( si peste cateva sapt urmeaza sa pun pestii intr-un acvariu de 500l .......si sa fac si un capac de pal sau de plastic..... deocamdata ma mai gandesc .. ce si cum sti voi ca pensionarii o zi faina
apropo.....sapt care vine urmeaza sa ami fac un acvariu de 40 l cu capac tetra+un neon tetra....de 10 w...... cva plante anubias... si o sa mai caut mai multe care sami fie pe plac si o sa aduc o familie de garnele .... sakura ......... va arat linkul ... sper sa va placa :arrow:
si al 2 link de mai jos
sper ca nu va dezamagesc .. ne mai auzim
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu