Lutu--->>Jurnalul meu
2 participanți
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
intrebare
intrebare :D ,, cum fac sa stea felia de castravete pe fund ??
ca pluteste ?? pentru melci ,, ca sa i scot din apa usor
ca pluteste ?? pentru melci ,, ca sa i scot din apa usor
Vizitator- Vizitator
da da
oioioi :sperietor: are vreo 30 de min de cand i in apa,,,,
si daca nul scot de acol?? nul mananca altzii ???
sau ce se intampla cu el
si daca nul scot de acol?? nul mananca altzii ???
sau ce se intampla cu el
Vizitator- Vizitator
hmmm
cand am ridicat capacu de la acvariu a cazut coconu de la melci in apa ??? ce sa fac ???
ce se intampla cu el? il mananca pesti , melci ?
ce se intampla cu el? il mananca pesti , melci ?
Vizitator- Vizitator
da
stiu ce zici,, dar am inteles ca nici nu este bine sa i elimini pe toti , cica ajuta acvariu,, ajuta apa ,
ce sa vezi in dimineatza asta cand mam dus sa le dau de mancanre pestisorilor , am ridicat capacu si pe capac iar un cocon :cyclops: dar mare asta are vreo 5-7 cm lungime :P
imi este cam dificil coconu sata cai fix pe coltzu capacului si cand ridici capacu , este posibilitatea sa il lovesc :ciocanuincap:
ce sa vezi in dimineatza asta cand mam dus sa le dau de mancanre pestisorilor , am ridicat capacu si pe capac iar un cocon :cyclops: dar mare asta are vreo 5-7 cm lungime :P
imi este cam dificil coconu sata cai fix pe coltzu capacului si cand ridici capacu , este posibilitatea sa il lovesc :ciocanuincap:
Vizitator- Vizitator
da
'"""" CONDENS """ :D
scz , auzi ca aburi ,, nu eram in regula la ora aia :-" ,, pushkatu stie mai bine
da am auzit si eu teoria cu piatra vanata ,exact cum ai scriso tu,, ai copiato de la cineva ??
si cu castravetele am sa incerc prima data ca nui asa riscant , dar am inteles ca si cu varza merge, o bucata de varza si se pun toti acol :D ,,
!!!
ms ms !!
scz , auzi ca aburi ,, nu eram in regula la ora aia :-" ,, pushkatu stie mai bine
da am auzit si eu teoria cu piatra vanata ,exact cum ai scriso tu,, ai copiato de la cineva ??
si cu castravetele am sa incerc prima data ca nui asa riscant , dar am inteles ca si cu varza merge, o bucata de varza si se pun toti acol :D ,,
!!!
ms ms !!
Vizitator- Vizitator
Re: Lutu--->>Jurnalul meu
Poti sai lasi linistit acolo unde is. Daca e sa iasa, ies ca au umezeala cat le trebuie.Sa ai grija doar sa nu il dezlipesti cand misti capacul.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
scz
scuze ca intreb :D dar cum am capac la acvariu , mi se pare ca tot timpu sunt uzii chestiile alea ) cocoanele alea )
de la aburi,, mai are rost sa ma complic?
eu nu stiu cum sa scap de melcii aia negri , mici ,, ma dispera, acuma apar altzii )
ce sa fac cu ceilaltzi ) ????
chiar nu stiu
de la aburi,, mai are rost sa ma complic?
eu nu stiu cum sa scap de melcii aia negri , mici ,, ma dispera, acuma apar altzii )
ce sa fac cu ceilaltzi ) ????
chiar nu stiu
Vizitator- Vizitator
salll
saluut :D astazi cand am ridicat capacu de la acvariu am vazut pe sticla ca mi-au depus melcii pomaceea cocon :D ?? ce sa fac ??
Vizitator- Vizitator
inca
inca nu am incercat schema cu castravetele )
dar iam mai pescuit cu mana,,,
o sa imi cumpar astazi o femela black molly si inca o planta si atunci fac o curatenie mai tare :D
sper sa fie bine,, o sa o incer si pe cea cu castravetele :D
dar iam mai pescuit cu mana,,,
o sa imi cumpar astazi o femela black molly si inca o planta si atunci fac o curatenie mai tare :D
sper sa fie bine,, o sa o incer si pe cea cu castravetele :D
Vizitator- Vizitator
dar totusi
nu cumpara nimeni melci )
???
asa ia-si stringe pe toti , )
care vreti sa va faceti o salata de melci ??
???
asa ia-si stringe pe toti , )
care vreti sa va faceti o salata de melci ??
Vizitator- Vizitator
Cea mai buna cred ca ramane varianta cu castravetele. Melcii asasini is prea scumpi sa iti cumperi la cati melci paraziti ai tu acolo. :P
help !!!
Help !!!
am foarte foarte multi melci dinaia mici negri
nu stiu ce sa ma mai fac
de scos i scot foarte greu ,,, imi amorteste mana smf
altceva ,, ce sa faaac ?????
am foarte foarte multi melci dinaia mici negri
nu stiu ce sa ma mai fac
de scos i scot foarte greu ,,, imi amorteste mana smf
altceva ,, ce sa faaac ?????
Vizitator- Vizitator
Nu se usca. Si eu am cateva fire care plutesc pe la suprafata nestingherite, de vreo 2 saptamani de cand le-a scos dracul ala de pleco. Nu s-au uscat, dimpotriva parca s-au mai indesat.
nu se usca ....dar incearca sa pui ceva pietricele mai marisoare la radacina ...si stunci nu o sa le mai poata scoate....
plante scoase
am niste plante mai mici in acvariu :D
si mi le tot scot afara corry
mam saturat sa le tot pun, si dupa iar le scot ,, tot le place lor sa se bage acol , acuma plutesc , au ceva? se pot usca daca nus bagate jos ???
si mi le tot scot afara corry
mam saturat sa le tot pun, si dupa iar le scot ,, tot le place lor sa se bage acol , acuma plutesc , au ceva? se pot usca daca nus bagate jos ???
Vizitator- Vizitator
dar
dar o am de vreo 2 sapta 3 , poate cam asa. are o burta foarte mare :D
si in seara asta am observat ca tot fuge femela in disperare si a atacat masculu
si deasta am intrebat
si in seara asta am observat ca tot fuge femela in disperare si a atacat masculu
si deasta am intrebat
Vizitator- Vizitator
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 4 din 8