Lutu--->>Jurnalul meu
2 participanți
Pagina 8 din 8
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Lutu--->>Jurnalul meu
Duten... sa nu zic. Meri iati una de aia de lemn atunci sa iti rupa mobila de la vibratii. Ii pompa de firma, daca vi cu mine tio da de pe raft...
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
29 pompa. Ii de firma. Si eu imi iau una :D
Tu fa rost de $ ca ti-am gasit pompa de aer cu burete la pret calumea si de calitate, mai iei un incalzitor cat mai micut, ca face fata la 40 de l sigur. Ceva pietris, plante si melcii iti dau eu, 2-3 pesti s-a anuntat Admin si esti gata. Cu setupul(adica amenajarea acvariului) te ajut eu. Dupa ce ai pus totu pe picioare cum trebuie, totul merge de la sine. Daca ai intrebari, intreaba si aici, poate baietii si fetele de pe aici stiu mai multe ca mine, io iti zic ce stiu pe mess.
Lutu--->>Jurnalul meu
saluuuuuuuuuuuut :D sunt baiatu acela incepator mi-am facut rost de acvariu :D si mai inainte lam testat sa fie bun , lam primit acvariu
nu stiu ce detali sa va dau despre acvariu nu stiu ce capacitate are , lam masurat are ,, 40 cm lungime , 30 cm inaltime si 30 cm latime , :idea: si acuma vreau detali de la voi cum sa incep :idea: :idea: ,,,
sa intru in pas cu voi
,
nu stiu ce detali sa va dau despre acvariu nu stiu ce capacitate are , lam masurat are ,, 40 cm lungime , 30 cm inaltime si 30 cm latime , :idea: si acuma vreau detali de la voi cum sa incep :idea: :idea: ,,,
sa intru in pas cu voi
,
Vizitator- Vizitator
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla