Lutu--->>Jurnalul meu
2 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
da
hai ma,, canu am deciclat nimik, pt ca am spalat filtru dupa ce acvariu era in ceatza
Vizitator- Vizitator
da
am luat buretele de la filtru,, l-am spalat am curatat capac tot ,, dar nu stiu dc este asa in ceatza acvariu
Vizitator- Vizitator
problema
M-am dus azi dimineatza sa dau de mancare la pesti,, si acvariu acela din mobila era in ceatza si acuma este tot asa,, dar mai putin am schimbat jumate apa din acvariu
ce se intampla ?
oare de la ce este asa intzetosat? ??
HELP!!!
ce se intampla ?
oare de la ce este asa intzetosat? ??
HELP!!!
Vizitator- Vizitator
puiuti
Astazi cand schimbam apa la acvariu din mobila, am observat vreo 6-8 locatari noi )
puiuti de guppy , dar nu sunt guppy oare care , sunt dintr-un mascul de guppy Endler si o femela de guppy normala,, sunt tare curios cum au sa arete pe viitor ,
Ati mai avut asa corcitura ???
PS, cred ca sunt mai multi de 8
puiuti de guppy , dar nu sunt guppy oare care , sunt dintr-un mascul de guppy Endler si o femela de guppy normala,, sunt tare curios cum au sa arete pe viitor ,
Ati mai avut asa corcitura ???
PS, cred ca sunt mai multi de 8
Vizitator- Vizitator
Re: Lutu--->>Jurnalul meu
Arata beton. Mai poti pune din ala cu guppy cateva plante in ala cu neoni. Ape limpezi!!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
cateva poze
Nu am mai postat demult poze cu acvariile mele :D
mi-am facut rost de o camera digitala si am facut cateva poze de proba sa vad cum functioneaza camera , si sa le postez sa-mi mai vedeti si voi acvariile :D
Poze cu primul acvariu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Poze cu al 2'lea acvariu :D
PS; deocamdata sunt cam amator cu camera asta nu le prea am cu pozele , pana ma prind :D ms !
mi-am facut rost de o camera digitala si am facut cateva poze de proba sa vad cum functioneaza camera , si sa le postez sa-mi mai vedeti si voi acvariile :D
Poze cu primul acvariu
Poze cu al 2'lea acvariu :D
PS; deocamdata sunt cam amator cu camera asta nu le prea am cu pozele , pana ma prind :D ms !
Vizitator- Vizitator
da
stiu, este cam dificil dar pot sa-l scot unpic afara si pot lucra mai usor , ca l-am pus pe un placaj , sa-mi fie mai usor la scos :D
Vizitator- Vizitator
Re: Lutu--->>Jurnalul meu
Cam greu o sa umblii acum in el...din poza se vede ca ai putin loc deasupra....
In rest arata binisor ...sa vedem cand este gata cum arata..
In rest arata binisor ...sa vedem cand este gata cum arata..
da
dar trebuie sa-mi fac rost de un aparat,, sunt facute cu telefonu,, si nu'i asa tare camera,,,
si nici nu prea sta paianjenu sa'i fac poze
dar ? nu ti-ai putea da seama ce este?
nu se intelege
si nici nu prea sta paianjenu sa'i fac poze
dar ? nu ti-ai putea da seama ce este?
nu se intelege
Vizitator- Vizitator
lam gasit
v-am spus ca am gasit ceva ,, neobijnuit in acvariu !
mie mi se pare ca'i un paianjen , nu stiu exact ce este,, dar am apucat sa'l fac niste poze , nu sunt foarte clare pozele, dar sper sa intelegetzi,,
chiar nu stiu ce'i cu asta ) , si de unde a aparut
PS: oare le face rau pestilor ??
mie mi se pare ca'i un paianjen , nu stiu exact ce este,, dar am apucat sa'l fac niste poze , nu sunt foarte clare pozele, dar sper sa intelegetzi,,
chiar nu stiu ce'i cu asta ) , si de unde a aparut
PS: oare le face rau pestilor ??
Vizitator- Vizitator
Saluuut lume
Salut , am venit cu o veste imbucuratoare ,
mi-am facut un nou acvariu :D:D , acuma este tot in constructii, astazi l-am terminat de finalizat , este la uscat ,,
intrebare ? c-am cat timp trebuie lasat la uscat, ca vreau sa-l testez pe urma sa vad daca este inregula,,pe Silicon scrie ca 24 de h,
acvariu nu are o capacitate mare,, nu are inaltime mare , dar este foarte lung :D , nu ma lasat inaltimea mai mult ,pt ca eu vrea sa-l bag in mobila am un loc anume,, si o sa arate super,,
cateva imagini ,, astept pareri !!!! :fericit: :fericit:
PS; scuzati calitatea imagini
mi-am facut un nou acvariu :D:D , acuma este tot in constructii, astazi l-am terminat de finalizat , este la uscat ,,
intrebare ? c-am cat timp trebuie lasat la uscat, ca vreau sa-l testez pe urma sa vad daca este inregula,,pe Silicon scrie ca 24 de h,
acvariu nu are o capacitate mare,, nu are inaltime mare , dar este foarte lung :D , nu ma lasat inaltimea mai mult ,pt ca eu vrea sa-l bag in mobila am un loc anume,, si o sa arate super,,
cateva imagini ,, astept pareri !!!! :fericit: :fericit:
PS; scuzati calitatea imagini
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare