ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 17 din 23
Pagina 17 din 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
O sa fac pe duminica dupa ce mai golesc putin acvariul ... sambata vine florinisaiu dupa pesti si hrana congelata si rezolv problema
Azi am fost pe la mircea cu tetrazon si cristi unde am mai achizitionat inca o femela de ramirez ...cred eu ....
La mine sant in acv de 60 l cu 3 masculi de platy si 3 femele de guppy ...inca nu stiu comportamentul lor ...dar o sa il aflu in 1-2 sapt ....pana acum au inceput doar sa isi insusesasca teritoriul ....
In schimb am vazut un mascul de platy ...cum tot o pipaia pe langa femela de ramirez ....
In schimb am vazut un mascul de platy ...cum tot o pipaia pe langa femela de ramirez ....
Cunosc sentimentul amigo. Patesc la fel de fiecare data cand trec pe langa magazinele pe profil din oras.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
azi au depus din nou scalariiii uraaaa!!!!!!!! , nu au mai vrut sa depuna pe acel pvc ... , au depus pe o frunza de vallisneria giganteea ...daca au vazut ca tura trecuta un neneorocit de melc le-a mancat icrele....si ei saracii nu puteau sa il alunge nicicum
Ultima editare efectuata de catre Admin in 25/2/2011, 17:21, editata de 1 ori
Daca vad ca se tin de treaba ....o sa ii las singuri in acvariu nici o problema....numai sa faca treaba , dar asta peste cateva depuneri numai ...
Si mie imi depun astia de la hotel in prostie, dar nu se leaga nimic, ca papa tetrazoanele toate icrele. Poate tu ai noroc pe viitor. Iti tinem pumnii!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Azi nu mai era nici o icra ... , macar a fost prima depunere.....bine ca stiu care este masculul si care femela ...+ si bine ca sa ales o pereche ...
Azi mai erau doar vreo 20 de icre dintre care vreo 5 albe , sa vedem miine
Azi pestiii mei vor avea parte de mancare buna [artemia congelata , larve de chironomide (libelula)] + lumina " toata ziua " , ca in rest doar 8 ore pe zi au parte de lumina ...ca e scump curentul , si mancare congelata doar 1 la 3 zile
, , , , , , , , , , ,
, , , , , , , , , , ,
Mersii ..
Pana or creste mari .. , dupa aia mai vad eu ...ca atata imi plac cat sant micuti ..
Pana or creste mari .. , dupa aia mai vad eu ...ca atata imi plac cat sant micuti ..
bravo tie alex vad ca iar te-ai profilat pe scalari.....sati traiasca pescutii
Vizitator- Vizitator
Ieri am fost la Nelu cu Yoyo2008 si am mai achizitionat 2 scalari tot nergrii , sa fie 5 de toti ...ca nu cumva sa fie toti masculi sau femele , si el si-a achizitionat 4 scalari si 2 corydoras paleatus
Ai dreptate archangel82 nu am fost pe faza , gestatia la platy a mea nu e ca si la xipho exact la 30 de zile , la platy a depasit cu 5 zile....deci la 35 de zile , sa vad urmatoarea...
uite ca ieri 17.12.2010 mi-a mai fatat femela de platy 15 puiuti ....mici ....sa vad cati or supravietui , sa ii sortez sa vad care is mai frumosi ...
Ultima editare efectuata de catre Admin in 18/12/2010, 14:58, editata de 1 ori
Azi am reusit si eu sa schimb apa din acvariu [50%] , mama ce de mizerie era in substrat ...cum l-am zgaltait putin... ,
Pagina 17 din 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 17 din 23