ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 10 din 23
Pagina 10 din 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Azi am fost la Zoo-hoby pe dornei si mi-am cumparat 3 scalarei mici negri [4 ron buc] , asa sa fie putine "pete negre" in miscare prin acvariu , acu e acu sa vad cum evolueaza si cat timp tine pana ma satur de ei si ii schimb !!!!
La mine fatatoarea este defecta ...am spart-o din greseala si acum sant intr-o sticla de 2 l gaurita sa intre si curentul de aer , ii mai las acolo 2-3 zile si apoi le dau drumu in acvariu ca au destule plante unde sa se ascunda ....daca nu ...asta e !!!
Natural selection
Natural selection
Azi dimineata pe la 6 si 10 am vazut ca femela de platy se plimba nervoasa in sus si in jos pe langa sticla de acvariu ...si masculul pe langa ea inseamna ca era in "travaliu" , am luat rapid fatatoarea si am pus-o acolo si m-am culcat ...cand m-am trezit ma uit in fatatoare si vad vreo 15-20 de puiuti , am scos femela si am lasat-o in acvariu acu mai las puii vreo 2 zile acolo si pe urma le dau drumu in acvariu , sper sa supravietuiasca vreo 3-4 macar de ceilalti pesti !!!!
Nu mai am...Tetrazon a avut si mi-a dat si mie cativa ...intreaba-l pe el ...
Azi mi-a fatat femela de platy ...dar cum e micuta si la primele nasteri....am vazut vreo 3-4 puiuti mici de tot.... acu sa vad si daca suprvietuiesc....
Acu am ramas doar cu 2 platy rosii si 2 puiuti de moly ... cei 4 guramii au plecat la Florinisaiu ....vreau neaparat sa ii inmultesc ..
Asa o fi...daca nu am fost pe faza ...acu ce sa mai zic ..."mea culpa"
Gata au plecat guramii cei "albastrii:
Gata au plecat guramii cei "albastrii:
admine el in postul de la vanzari a zis clar ca sunt albastri
"Salut
Vand pui de gourami albastri - 13 bucati.
Pret 2 Ron/buc." ...
cred ca nu ai fost tu atent ...
"Salut
Vand pui de gourami albastri - 13 bucati.
Pret 2 Ron/buc." ...
cred ca nu ai fost tu atent ...
Vizitator- Vizitator
Azi a venit marius .....si bineinteles ca nu erau guramii perlati ci din cei clasici...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....si eu vorbeam de guramii perlati...-->[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ...dar o sa ii marit eu cumva ....cuiva , daca va intereseaza pe careva....am vreo 13
Eh....de unde atata belsug...? Or sta asa cum or putea aici...in asta pe care il am,,,
Ia sa vedem ca zice marius ca imi aduce inca 13 gurami perlati maine ....ce o sa ma fac eu cu atatia ?
Foarte frumos, sa-ti traiasca sa ajunga perlatii adulti ca se fac foarte frumosi
Vizitator- Vizitator
Azi am fost si am mai cumparat 2 femele de platy si 2 gurami perlati ... :P
Pagina 10 din 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu