ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 18 din 23
Pagina 18 din 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Norocosule. A mei cred ca sunt ori toti de acelasi sex, ori sunt prea urati si se sperie unu de altu de nu fac nimic. Sunt destul de mari... desi nu atat de mari cat am vazut la tine si la tetrazon... :?:
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
nush ce naiba ca iara mi s-a umplut de puisori de melci [pomaceea galbeni], si cand ma gandesc ca la inceput nu reuseam sa scot din cocon macar 1 pui mic !!!!
da asa e ., pana ce imi cumpar higrometru ....si am avut umiditate nu gluma ca sarea era uda bine...
dar cu metoda asta vei sti doar dc ai sau nu umiditate...cantitatea nu..
Vizitator- Vizitator
Sarea absoarbe vaporii de apa din aer ...putin mai mult ca si cimentul ....daca este umiditatea mare in aer sarea se uda...[ sa nu imi ziceti ca nu ati vazut niciodata ....] cimentul absoarbe apa si se intareste ...Sant multe metode babesti si leacuri pe care " lumea moderna " le uita , dar cateodata dau rezultate egale sau poate chiar mai bune ca si metodele moderne....
UMIDIATEA AERULUI = cantitatea de vapori de apa [ de la acvarii + haine la uscat pe calorifer + condensul de pe geamurile de termopan ...] care se afla in aerul atmoseric [ adica in camera ]...
UMIDIATEA AERULUI = cantitatea de vapori de apa [ de la acvarii + haine la uscat pe calorifer + condensul de pe geamurile de termopan ...] care se afla in aerul atmoseric [ adica in camera ]...
Momentan cu un pahar cu sare ......pana gasesc de cumparat un higrometru ...
Bine ai revenit! Si eu sincer sper sa iti tina faza, ar fi pacat sa renunti.
Sper sa tina....eu am probleme cu copilul din cauza umiditatii mare in camera ....acvariile...mai uscam si haine pe calorifer ...etc se aduna
o sa iti retina destul..
eu de ex inainte sa imi fac capac..aveam sticla deasupra acvariului ce acoperea aprox 75% suprafata si mi se evaporau cel putin 10 litri pe saptamana....tinanad cont si de temperatura de 29-30 grade.
acum..capacul acopera toata zona si chiar nu sunt pierderi.
bafta tie..
eu de ex inainte sa imi fac capac..aveam sticla deasupra acvariului ce acoperea aprox 75% suprafata si mi se evaporau cel putin 10 litri pe saptamana....tinanad cont si de temperatura de 29-30 grade.
acum..capacul acopera toata zona si chiar nu sunt pierderi.
bafta tie..
Vizitator- Vizitator
Dupa cum se comporta saptamana asta umiditatea aerului in camera , cu capacul de sticla pus ...asa o sa vad daca merg inainte sau nu .... :?:
ia sa mai dau o incercare .....mi-am facut capac din sticla inchis aproape ermetic.....sa vad cum se comporta .....
In sfarsit am si eu cativa puiuti de la femela aia de platy .... nush inca cati ca se ascund printre plante dar sper ca makar 10
In loc sa iti para bine ca ai fost un exemplu tu teai cam suparat. Recunosc ca si forumul asta ma influentat, dar eu sunt pe forumuri de ani de zile, baza o am deja. Ce am "copiat" de la tine a fost interfata principala, pt ca mi sa parut bine gandita, simpla, exact cum imi place si mie. :twisted:
Gata cu offtopicu, acum ca situatia, zic eu e clara. Tine poza aia cu kk la dosar, e de cartea recordurilor.
Gata cu offtopicu, acum ca situatia, zic eu e clara. Tine poza aia cu kk la dosar, e de cartea recordurilor.
Am crezut ca vrei sa pleci ....daca ti-ai facut un forum "copie" la acesta ....in fine , asta e
Da cine a zis ca plec undeva? Forumu ala l-am facut din mai multe motive. Sa vad daca pot, in primu rand. In al doilea rand sa am si io un colt de net, ca toata lumea din ziua de azi are. Si trei sa pot vorbi cu prieteni si stoca ceea ce vb online, forumurile fiind un fel de jurnale cu informatii care se aduna dea lungul timpului. Deci, dupa cum vezi inca nu teai scapat de mine.
Scuze de offtopic si bravo taticule.
PS: Te rog scoate mesaju ala de sus ca mi se pare jignitor, sunt si eu membru pe forum. Ce fac in timpu liber e treaba mea. :D
Scuze de offtopic si bravo taticule.
PS: Te rog scoate mesaju ala de sus ca mi se pare jignitor, sunt si eu membru pe forum. Ce fac in timpu liber e treaba mea. :D
Asta e ...fa cum vrei !!! Bafta cu noul forum ......tot noi santem cu un acvarist in minus ....
Pagina 18 din 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 18 din 23