ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 16 din 23
Pagina 16 din 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Nu ma astept sa traiasca daramite sa ii inmultesc adevarul este ca sant superbi ...incredibil de frumosi , acu sant despartiti in acvariu de un perete de sticla ..cum o fi asa o fi . Revin cu noi info si poze
Azi am primit de la marius 2 discusi , i-am pus in acvariu si de cum au intrat ...s-au bagat intr-un colt si de acolo nu mai misca , la marius erau cei mai mici din turma ...si cei mari ii bateau si ii tineau la distanta ....poate pana se vor acomoda ...astept sa vad...ce se intimpla...mai departe
Azi au depus din nou scalarii tura asta de pui cred ca o sa ii las in grija parintilor ...azi 13.06.2011 scalarii au si depus la cca 20 de min ... am vazut eu femela "umflata" si se codea..
lastbravo ..multumesc !
Ultima editare efectuata de catre Admin in 26/6/2011, 11:49, editata de 1 ori
Pozele ...cu alevinii....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Azi au inceput si puii mei de scalari sa inoate , , am inceput sa le dau nauplii de artemia si sera micron pentru alevini ...sper sa nu moara toti ..sa ramana macar vreo 3-4 pui revin cu poze mai deseara
Bafta cu ei si sa ne ti la curent.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Astazi am fost la zoohoby si am cumparat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , pentru puietul meu de scalari ,zice ca ar fi foarte bun...acu sa vad cum evolueaza de aici inainte , sper sa nu faca figuri..pana acum toti stau adunati si dau din coada doar vreo 10 au fugit pe sticla in sus
Am mai pus si niste [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] la eclozat , maiine le dau nauplii de artemia...
Am mai pus si niste [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] la eclozat , maiine le dau nauplii de artemia...
Bafta cu ei domnu', sper sa te alegi cu cativa, sa iti intareasca moralul.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Azi au aparut ochisorii la puii de scalari ....dar inca stau toti impreuna...nu au inceput sa inoate ....poate poate
Deja au facut prima "mutare" ...ia pus pe toti puii intr-un colt al acvariului ... , jumatate i-am pus intro sticla de 2 litri si jumatate i-am lasat in grija parintilor ...sa vad ce se intimpla
Stai relaxat ca doar sunt ciclide si astia au grija de pui
Bafta cu ei in continuare
Bafta cu ei in continuare
Vizitator- Vizitator
Azi am deja "codite" pe tabla....poate poate o sa obtin macar vreo 3-4 pui , parintii sant foarte grijulii...cu puiutii ...sper sa aiba grija de ei
Daca scoti tabla cu icre din bazin scoate si apa din bazinul in care au icrat si pui putina apa de la robinet,problema e ca scalarii isi ventileaza(oxigeneaza) icrele....
Vizitator- Vizitator
Azi am dat pestii de la tetrazon la puiu ...in afara de cei 6 rosii , si de cum a disparut "hoarda " scalarii au si depus la cca 20 de min ... am vazut eu femela "umflata" si se codea...tot am asteptat sa depuna...dar acum stiu cauza .
Nu ma las pana nu reusesc sa obtin pui de la ei !!!!
Tura trecuta cand si-au mancat icrele , eu am fost de vina ....am bagat mana la tabla cu icre si "am aranjat-o " sa stea drept , acu nu stiu ce sa fac sa ii las sa isi vada ei de icre sau sa scot tabla cu icre sa o mut in alt acvariu ....
Daca o scot sa o pun in alt acvariu ...nu cred ca o sa obtin aceleasi proprietati chimice ale apei cu cele din acvariul mare ... , le mai las si de data asta in acvariul mare .....sa vad ce se intimpla
Nu ma las pana nu reusesc sa obtin pui de la ei !!!!
Tura trecuta cand si-au mancat icrele , eu am fost de vina ....am bagat mana la tabla cu icre si "am aranjat-o " sa stea drept , acu nu stiu ce sa fac sa ii las sa isi vada ei de icre sau sa scot tabla cu icre sa o mut in alt acvariu ....
Daca o scot sa o pun in alt acvariu ...nu cred ca o sa obtin aceleasi proprietati chimice ale apei cu cele din acvariul mare ... , le mai las si de data asta in acvariul mare .....sa vad ce se intimpla
Si-au mancat singuri icrele... ...poate data viitoare o sa am mai mult noroc...
adevaruu ii ca as foarte sensibili la ph apei ... as ca si discusii ... si nui bine sa aveti multi pesti in acvariu ca ii streseza si de aia va mor unu dupa altu
Vizitator- Vizitator
Azi au depus scalarii din nou ....si saracii erau atacati din toate partile de "pofticiosi" de abia reuseau sa isi apere icrele..
si am taiat o sticla ...am facut un "perete" despartitor...unde au ramas doar ei 2 ... acu sa vad ce se intimpla :cyclops:
si am taiat o sticla ...am facut un "perete" despartitor...unde au ramas doar ei 2 ... acu sa vad ce se intimpla :cyclops:
Si uite ca azi am achizitionat si filtru intern ---> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]... de la florinisaiu..., baiat bun isaiu asta ...mi la dat cu tot cu alge la acelasi pret :D ,problema este ca imi face un vartej in acvariu ca "tsunami din japonia" pestii saracii au ameteli , o sa ii fac o prelungire cumva sa imprastie jetul de apa...ca altfel asta imi face dus noaptea
Filtru intern Ferplast Bluwave 07: Caracteristici:
* 3 medii de filtrare: mecanica, biologica si adsorbtiva
* dimensiuni: 37 x 9.5 x 39 cm
* debit maxim: 900 l/h
* inaltime max.: 120 cm
* putere: 12 W
* volum: 11.6 litri
Filtru intern Ferplast Bluwave 07: Caracteristici:
* 3 medii de filtrare: mecanica, biologica si adsorbtiva
* dimensiuni: 37 x 9.5 x 39 cm
* debit maxim: 900 l/h
* inaltime max.: 120 cm
* putere: 12 W
* volum: 11.6 litri
Azi nici macar o icra nu a ramas ..., un nenorocit de melc...il banui eu care ar fi , data viitoare o sa pun o sticla si sa despartesc acvariul pe peretele pe care sant icrele , si doar parintii sa stea linga ele ....
+ ca azi am fost pe la nelu si am luat 4 black moly si o femela de platy .... microbul asta domnule ...e greu de scapat de el......
+ ca azi am fost pe la nelu si am luat 4 black moly si o femela de platy .... microbul asta domnule ...e greu de scapat de el......
Pagina 16 din 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 16 din 23