ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 9 din 23
Pagina 9 din 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Azi au ajuns cca 10 acei musli - cichlide africane de la Dorin ...MERSI Dorine !!!! Sant foarte vioi ...deja au inceput sa verifice acvariu ...fiecare coltisor
Mersii tuturor de urari ! Asta imi place la ciclide ...au grija de puii lor , si mai e o chestie ce am observat eu .... la ciclide de cat timp le am eu ...nu le-am vazut cu kktul ala lung la cur cum am vazut la xipho,guppy,molly etc !
Problema este ca sant teritoriali si in perioada de reproducere ...is chiar ucigasi pot spune .... de fapt oricare am fi la fel pentru copii nostri !!!
Problema este ca sant teritoriali si in perioada de reproducere ...is chiar ucigasi pot spune .... de fapt oricare am fi la fel pentru copii nostri !!!
Frumosi foc si ce grijulii sunt parintii! Sa te bucuri de ei!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
ce tare!!!!! sa-ti traiasca, foarte frumosi si puii si adultul
Vizitator- Vizitator
Hop si eu cu un update , din cei 4 nu s-a ales niciunul ca erau toti masculi , pe cei 3 i-am donat si am mai cumparat de la Nelu inca o femela ...dupa ce am donat cei 3 muschetari dupa 7 zile cuplul ramas , rapid s-au cuplat si au facut puiuti ... , Ieri am facut putina ordine in acvariu si ce sa vad intro piesa de ceramica ....puiutiiiii , acum sa vad si daca traiesc !!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
sa-ti traiasca, sunt foarte frumosi Chiclasoma nigrofasciatus
Vizitator- Vizitator
Azi am fost pe la Nelu cu Uzi si Liviu ...am mai achizitionat 4 Chiclasoma nigrofasciatus si 2 corydoras paleatus ...Ce rapid si-a luat o ciclida teritoriul in mana ... sa vad oare se vor alege o pereche din cei 4...
Azi mi-a fatat femela de platy vreo 20 de puiuti + vreo 10 embrioni nedezvoltati , acu sa vad cati or supravietui...din cei 20 , cati or fi sanatosi etc....
Super tare oferta ta ! Ai spus că după ce te faci iar sănătos, dar ce ai patit? Îmi cer scuze dacă sunt prea curios ...
Vizitator- Vizitator
Mnoh pai sa ai noroc de ei :D Eu faceam aluzie si la ce mi-ai zis mie cand aveau a mei "gris" ca sa-i arunc pe toti si sa iau altii ) dar uneori exista si solutii mai bune si unele boli se pot vindeca :D Nu vreau sa ma gandesc cum procedai daca te faceai medic )
Vizitator- Vizitator
Eh Snock.... nu vrea nimeni pesti bolnavi ....si tu crezi ca eu am chef sa il tin in acvariu pana ce se gandeste vreun bun samaritean sa vina dupa el ? I-am scurtat suferinta bietului peste.....
Acum am venit de la nelu si am mai achizitionat 2 albi de data asta ...poate poate or trai !
Acum am venit de la nelu si am mai achizitionat 2 albi de data asta ...poate poate or trai !
Solutiile tale extremiste (au ceva zboara direct in wc) ... data viitoare pune-l la donatii poate il ia careva care detine un acvaru spital sau ceva de genu si il salveaza ...
Vizitator- Vizitator
Azi cand am venit acasa ....cand ma uit mai bine in acvariu la scalarei ...unul avea o ciuperca pe cap cred....era ca si mucegaiul asa ...l-am prins rapid , l-am examinat si intradevar avea o rana urata pe cap .... oare sa o fi avut si inainte ? Nu m-am uitat atent cand i-am cumparat.... sau nu avea ? Oricum l-am aruncat la Wc . Is cu ochii cat cepele ...pe ceilalti 2 ...acu dau o fuga cu uzi pana la nelu sa vedem ce are pe acolo
Ultima editare efectuata de catre Admin in 1/2/2013, 18:47, editata de 1 ori
Pagina 9 din 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla