ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 8 din 23
Pagina 8 din 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Tie nu iti recomand nici de unele , pestilor tai ...depinde ce gusturi au , ia cate una din fiecare si vezi care merge mai bine ...
Pe care mi le recomanzi? :D
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
@ Pushkatule ... ba da am larve si de tantari negre si de libelule rosii [8 ron blisterul - 100 grame]
@ Mihai le mai dau si granule si fulgi ... dar de 3 ori pe saptamana " carne "
@ Mihai le mai dau si granule si fulgi ... dar de 3 ori pe saptamana " carne "
Ultima editare efectuata de catre Admin in 8/10/2013, 14:01, editata de 1 ori
aia am vazut ) da ma gandesc ca nu le da numa larve de tantari
Vizitator- Vizitator
O zis mai sus ca le da larve de tantari congelate. :P
Alex, nu ai de dat ceva larve de tantari? :D
Alex, nu ai de dat ceva larve de tantari? :D
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am adaugat cateva poze facute repede cu telefonul la o hranire cu Larve de tantari congelate , cand o sa am timp o sa mai fac cateva mai bine
Am adaugat cateva poze facute repede cu telefonul la o hranire cu Larve de tantari congelate , cand o sa am timp o sa mai fac cateva mai bine
Aseara ce sa vad in acvariu ... ???? un puiut de corydoras ..... nu stiu cum a scapat , dar ce ma bucur , cand ma scap de tetrazoni si scalari o sa ma pun pe corydoras la inmultit ...trebuie sa reusesc sa prind cativa pui de la ei , poate o sa il pot prinde in poza zilele asteaCorydoras tot incearca saracii sa depuna dar nu am reusit sa obtin pui de la ei....adevarul e ca nici nu le-am acordat mare atentie
Poi nu am avut nimik in acvariu .....doar anubiasi aia , Egeria densa am comandat-o de pe nevertebrate.ro si celelalte le am de la K2 , daca am avut doar ciclide....
vad ca si plantele le-ai mai schimbat, frumosi anubiasi aia
Vizitator- Vizitator
Azi am reintrodus si eu incalzitorul in acvariu .... setat pe 24-25 grade , se pare ca vremea se tot raceste si apa a scazut la 22 grade
@Dorine de ciclide am scapat [sper sa nu te superi,asa sant eu ca vremea ] ...sincer nu imi placea culoarea lor ... acum am vreo 15 tetrazoni si 5 scalari de la Tetrazon toti puiuti !
@Dorine de ciclide am scapat [sper sa nu te superi,asa sant eu ca vremea ] ...sincer nu imi placea culoarea lor ... acum am vreo 15 tetrazoni si 5 scalari de la Tetrazon toti puiuti !
Corydoras tot incearca saracii sa depuna dar nu am reusit sa obtin pui de la ei....adevarul e ca nici nu le-am acordat mare atentie
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..
acuma scuze ca ti-am dat si de aia mici
Stai linistit ca mari nu ma incanta sa ii iau ....mai bine ii cresc eu in conditiile mele si sa ii observ cum se dezvolta ....comportament ....marime culori...etc ! Mersii oricum ...de ei !
Pagina 8 din 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 8 din 23