ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 4 din 23
Pagina 4 din 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Asta e, macar careva a avut parte de o masa copioasa. Partea buna e ca pestii se simt bine, din moment ce depun. Candva tot a fi sa fie...
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Azi dimineata cand ma uit in acvariu ...ce sa vad ...nici macar 1 icra.... , maybe next time , il banui pe masculul de ancistrus ...dar si pe celelalte 2 ciclide...
Da background-ul este polistiren lipit pe el pietrii si dat cu ciment cu apa peste .....si este doar asa pus in spatele acvariului ....daca nu l-am golit sa il lipesc pe sticla ....ec acum doar sta rezemat pe sticla
Mortale ciclidele :D background-ul e din polistiren cu ciment? asa ma bate gandul sa trec si eu pe ciclide:)) parca incep sa ma plictisesc de plantat )
Vizitator- Vizitator
Mai la naiba ... nush ce e cu pestii astia ... cand ma apropiu de acvariu toate ciclidele dispar din peisaj .. , dupa ce ma indepartez ele revin la activitatea normala ...ce ma enerveaza !!!! , de ciuda am fost la zoohoby si am luat 8 guramii ... 4 galbeni cu ochii rosii si 4 perlati acu sa le vad , de ciuda ca sant noi locatari in acvariu sa vezi acum ce frumos se pot plimba prin apa... pana o sa cresca mai mari si o sa ii nenoroceasca pe guramii ...dar si broscuta mea trebuie sa manance ceva ...nu ?
Azi am fost cu Uzi la Mitica si ne-am achizitionat cate 10 ciclide fiecare Elongatus Mpanga [5 ron bucata] ... Acum sa vedem cand cresc mari cum or fi .... ca aici in poza asta arata bine ...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , --> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , --> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ma dau batut .... Arhimede are o lege despre submersabilitate ....care zice multe ...dar eu am crezut ca sant mai destept !! , dupa ce am terminat "background-ul" l-am pus in apa sa iasa ceva toxine de pe acolo si cand sa fac o proba ...ce sa vad ??? nu sta polistirenul in acvariu ,eu il inpingeam in jos el sarea inapoi afara ... no , dupa ce am lucrat atata timp ....a fost degeaba ....eu de lipit nu il lipesc de acvariu ..... o sa incerc cu altceva .....poate un bacground de lipit ...ca e mai usor de manevrat !! Cu un drum am facut o redecorare a acvariului pana la noi ordine ...
Interesant, hai sa vedem ce-ti iese, polistirenu cu ce o sa-l fixezi de sticla dupa ce pui pietricelele pe el?
Vizitator- Vizitator
Pana la urma m-am hotarat sa imi fac un background 3d ....am cumparat o bucata de polistiren de 3cm si ma gandesc sa lipesc pietricele direct pe ea..., fara sa mai fac "pietri" din polistiren ...acum sa vad si ce imi va iesi... , azi am adus ceva pietricele de la lucru le-am pus in apa cu albastru de metilen si pe urma vreau sa ma apuc sa le lipesc ....dupa carantina si uscare..
Pagina 4 din 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 4 din 23