ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 3 din 23
Pagina 3 din 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Azi am reusit sa dau drumu si eu la un "badoc cu apa" , 25 l , cu vreo 10 guppy , initial am vrut sa tin doar 2 guppy dar am primit vreo 10 si ce sa fac ...asta e . Am facut rost de un suport si azi am tot mesterit la el.... , am mai capatat si niste plante de la Tetrazon , si niste silicon ca sa ii lipesc niste stinghii de sticla pe care sa pun capacul.. , Mihai nu am mai apucat sa trec si pe la tine dupa plante , imi pare rau ca te-am incurcat . Cu pestisorii astia raman pana ii cresc la Tetrazon zebrele sau tetrazonele din ambele feluri sau puntiusii... , sau creveti dupa ce ii inmulteste .
Acum cu problemele : filtru meu intern e prea mare ... , imi trebuie unul mai micut ....face cineva vreo comnda pe Nevertebrate ? as vrea sa imi iau si eu unul pe acolo , maine tre sa merg sa imi aduc termometru , albastru de metil , mancarea ce mi-a mai ramas , mai ramane de vazut daca pun nisip pe jos momentan is multumit asa de el....chiar imi era dor sa ii vad cum se plimba prin acvariu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acum cu problemele : filtru meu intern e prea mare ... , imi trebuie unul mai micut ....face cineva vreo comnda pe Nevertebrate ? as vrea sa imi iau si eu unul pe acolo , maine tre sa merg sa imi aduc termometru , albastru de metil , mancarea ce mi-a mai ramas , mai ramane de vazut daca pun nisip pe jos momentan is multumit asa de el....chiar imi era dor sa ii vad cum se plimba prin acvariu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sunt curios daca mai cresc acuma ca le oferi conditii beton si mancare buna
Vizitator- Vizitator
Nu i-ai aclimatizat destul de mult de aia a murit, i-ai trecut de la mizeria cu care erau foqarte obisnuitit la alti parametrii de apa prea brusc si nu a fost bine.
Vizitator- Vizitator
Unul din cei 3 supravietuitori a murit cand a dat de bine , cum naiba ?? Cand le-am pus apa curata si de mancare unul nu a mai vrut sa traiasca , Azi am fost pe la Nelu cu Tetrazon si am cumparat 5 ciclasoma Nigrofasciatum Albino[4 ron bucata ] pe banii lui Tetrazon bineinteles , sa nu fie cei 2 singurei ....
Nu stiu daca va vine sa credeti sau nu ...dar mie mi s-a intimplat !! Alaltaieri imi zice sotia sa golesc de tot acvariul si sa punem broscuta la locul ei in galetuta ei , si a zis ca ceva misca in apa din acvariu , a se intelege apa din acvariu de 1 deget doar cat sa aiba broscuta pana la carapace , si ieri cand dau sa golesc apa din acvariu ce sa vad 3 pui de nigrofasciatum au supravietuit acolo in apa aia mica si murdara fara aer , lumina, mancare din data de 28 Iunie de cand am golit acvariul !!!! Asa de ciuda imi este ca nu am facut poze sa vedeti ce conditii vitrege au avut in acvariu , dar ce or fi mancat ??? ca eu doar pesti uscati am dat la broscuta , si aceia de 2 ori pe saptamana !!!!
Acum mi-a fost mila de ei si le-am pus in acvariu 20l de apa , am pus si putina mancare ...dar nu au venit , poate nu stiau ce e aia . De crescut nu au crescut tot 1 cm au ca si ceilalti pe care i-am donat la otto .
Si eu cand citesc ce am scris...imi vine greu sa cred ....daca imi povestea altcineva poate ca nu as fi crezut ...i-as fi zis ca asta e " pescareasca "
Acum mi-a fost mila de ei si le-am pus in acvariu 20l de apa , am pus si putina mancare ...dar nu au venit , poate nu stiau ce e aia . De crescut nu au crescut tot 1 cm au ca si ceilalti pe care i-am donat la otto .
Si eu cand citesc ce am scris...imi vine greu sa cred ....daca imi povestea altcineva poate ca nu as fi crezut ...i-as fi zis ca asta e " pescareasca "
Ultima editare efectuata de catre Admin in 1/10/2015, 15:55, editata de 1 ori
La mine s-a incheiat acvaristica pentru o vreme pur si simplu m-am saturat de atitia ani .... pana data viitoare mai vedem !!!!!
Super tare admine! Superbi pestanii!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
frumos!... faine ciclide ai acolo! sa ne mai pui poze cu evolutia puilor
Vizitator- Vizitator
Apai chiar ca ai o droaie acolo, felicitari pt ponta apai o sa vezi tu ce faci cu ei
Vizitator- Vizitator
Vai ce de pui ...am , ce ma fac cu ei cand or creste ???? Oricum rata de supravietuire este de 50% - 50% dar tot o sa fie multi cred...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ieri am vazut ca femela de nigrofasciatum tot statea ascunsa dupa cioata din acvariu , cand bag telefonu sa filmez sa vad ce e acolo ....plin de icre.... . Le-am aplicat niste albastru de metilen sa vad daca iese ceva de tura asta .....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ai aplicat practici hitleriste si i-ai trimis la 'auschwitz' pe restul ?)
Vizitator- Vizitator
Pagina 3 din 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla