ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 2 din 23
Pagina 2 din 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Nu mor clar, la mine in unu din acvarii sunt si vanati si tot sunt o gramada ca au si unde se ascunde, sunt foarte rezistenti asa daca au sursa de calciu si e apa curata.
Vizitator- Vizitator
Aici e un punct de cotitura , ori mor toti , ori incep sa o duca bine cum zici si tu . Mai vedem ...te tin la curent !
Foarte buna treaba, in curand o sa ai o tona de creveti rosii
Vizitator- Vizitator
Am fost azi pana la Animax si le-am luat un filtru Magic Filter 30, e mic silentios pt cei 30 de litrii ai mei e beton , sa aibe si ei saracutii apa curata si in miscare un pic :
Compact and silent running internal filter for small aquariums and turtle tanks.
Filter components:
- A) Fully submersible motor unit sealed with a watertight resin
- B) Silent operation impeller
- C) Impeller protection cap
- D) Filter unit
- E) Flow outlet
- F) Filtering sponge media
- G) Suction cup
Description of spray-bar
- I) Vertical fitting
- H) Elbow fitting
- L) Spray-bar
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Compact and silent running internal filter for small aquariums and turtle tanks.
Filter components:
- A) Fully submersible motor unit sealed with a watertight resin
- B) Silent operation impeller
- C) Impeller protection cap
- D) Filter unit
- E) Flow outlet
- F) Filtering sponge media
- G) Suction cup
Description of spray-bar
- I) Vertical fitting
- H) Elbow fitting
- L) Spray-bar
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mihai am bagat la ei o bucata de "os de sepie" , sincer nu ma omor toata ziua cu ei , cat am fost plecat 4 luni , numai ei stiu ce au mancat , si acum m-a prins mila de ei . Am zis sa le dau si lor un pic de schimbare la meniu (numai granule is satui) .
Saracii de 5 luni stau in acvariu fara filtru , numai ei si 2 pestisori (1xipho,1gupy) si 2-3 pomaceea is supravietuitori
Saracii de 5 luni stau in acvariu fara filtru , numai ei si 2 pestisori (1xipho,1gupy) si 2-3 pomaceea is supravietuitori
Eu am in 3 acvarii creveti si poti umbla mult dupa ei sau poti sa nu prea iti bati capu, tot se fac foarte frumosi, principalu e sa prinda ceva mancare si sa aiba spatiu, in acvariile nano, foarte usor iti poate pica colonia in cap. Le mai poti pune ceva sursa de calciu gen ascuns undeva in spate sa nu se vada o bucata de coral sa chiar ceva bolovan calcaros, nu trebuie mult dar clar au nevoie de sursa de calciu.
Vizitator- Vizitator
Ms de raspuns , azi am incercat cu amble (paine si banana) se aduna toti buluc acolo , zilele astea incerc si cu morcov si spanac sau salata , asa sa mai diversific "meniul"
Am dat eu cam de toate inafara de paine si banane. Poti da ce iti pica l mana ei in fond in natura sunt sanitari mananca tot ce pica. Mai nou nu ma mai complic si le arunc mancare de pesti sau chipsuri dupa ce se stinge lumina ca la mine pestii altfel se bat pe mancarea aia.
Vizitator- Vizitator
Am citit pe undeva ca le mai pot da la Creveti si urmatoarele :
- Banana
- Frunze spanac si salata (oparite bine de tot)
- paine
- Tetra Wafer Mix
- Sera Catfish Chips
- JBL Pleco
Ati incercat careva ?
- Banana
- Frunze spanac si salata (oparite bine de tot)
- paine
- Tetra Wafer Mix
- Sera Catfish Chips
- JBL Pleco
Ati incercat careva ?
Am bagat renumitul "Os de sepie" , acum ma duc la Tetrazon ca are de dat ceva plante sa imi dea si mie una-doua sa am la RCS
Haha si eu! Sa fie intr-un ceas bun! Microbo' asta nu moare niciodata, mai are el stari latente, dar revine!!
PS: De unde ai frate atatia pomaceea? Nu mai gasesc pe nicaieri!
PS: De unde ai frate atatia pomaceea? Nu mai gasesc pe nicaieri!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Guppy nu mai e de luat ca sunt adusi de prin Asia si cam dau coltu repejor, multa lume se plange si eu am patit la fel, am luat zeci de guppy si doar cativa au trait. Se plang chiar si cei care ii vand ca nu le traiesc mult nici lor.
Vizitator- Vizitator
Bineinteles ca am fost la Nelu si am luat 2 ciclide , Ciclasoma Nigrofasciatum.... ca guppy tot dadeau coltu , si ciclidele is totusi mai marisoare si mai destepte ca restul pestilor . Acum nush daca is asa de norocos sa imi dea o pereche dar stiu sigur ca deja una a depus intro nuca de cocos , acum sa vad ce o fi , ca ele se comporta ca si cum ar fi o pereche ,,,,dar pot si doar mima ....
Pagina 2 din 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 2 din 23