ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 7 din 23
Pagina 7 din 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
O mai adus Mircea ceva noutati? Cand am fost ultimele dati pe la el, nu prea mai avea mare lucru. Hai cu pozele!!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Azi am fost cu Tetrazon la Mircea ..... si hop am cumparat 4 Hemicromis bimaculatus ... sper sa nu moara ca si ceilalti... , O sa revin cu ceva poze ...
Azi florinisaiu mi-a adus vreo 40 [zice el] de creveti Red chery , de cum i-am pus in acvariu langa cei 4 guppy si cei 6 corydoras [3paleatus+3 julii] , au inceput a inota si verifica tot acvariul ... sper sa se simta bine si sa se inmulteasca fara numar , in schimb am si vreo 10 melci ...sinucigasi.... care tot sar din acvariu
Am facut o prostie mai mare ca mine... , am scos filtru intern din priza cu gandul sa golesc acvariul sa schimb apa.... dar incalzitorul nu l-am mai scos din priza ..... tot am auzit eu un sunet ciudat in acvariu ...dar pana sa imi dau seama era deja prea tarziu , si mai il stropesc si cu apa a crepat instantaneu , nu a fost destul atata magarie , mai pun si pestii intr-un borcan sa ii dau la Otto si cu nebuneala de incalzitor ...am uitat de pesti poate vreo 30 min ...cand ma uit in borcan toti cu burta la deal ...mama ei de treaba !!!!
Foarte frumosi, sa iti traiasca!
florinisaiu a scris:azi sau maine trec pe la mircea, sa vad ce a mai adus,.
zicea ca aduce multe feluri de creveti, o sa iau cativa si inca cateva zeci de pestisoti micuti.
tre sa umplu acvariu si apoi pauza, nu mai bag bani in el.
doar mancare si fertilizanti pt plante.
numai bine!
tare ma florine
Vizitator- Vizitator
sa-tu traiasca, sunt foarte frumosi am avut si eu pe vremuri dinastia si sunt superbi
Vizitator- Vizitator
Ieri am fost la Zoohoby si cu intentia sa imi cumpar 4 sanitari Corydoras paleatus ....dar cand ajung acolo ce sa vad ....12 ron bucata ....bineinteles ca am fugit la Nelu si am cumparat 4 sanitari [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]CORYDORAS JULII ... cu 6 ron bucata ... dar unul era mai mort cand am ajuns acasa .. , in 20 de minute de cand i-am pus in acvariu ...deja il mancau melcii , ceilalti 3 sant ok pana la ora actuala ....
alea rosii de libelula sunt mai mari ca am si eu da dinalea uscate, oricum si congelate si cum or fi nu sunt cele mai marunte chestii
Vizitator- Vizitator
Eh, pai ai facut cea mai buna recomandare(pt pesti evident :D )! Ar trebui sa lucrezi in domeniul vanzarilor, ti-ar sade bine!! :D
Citisem pe net de larve de tantar, libelule. La cat de mici is pestanii mei, cred ca mancarea care e mai marunta are castig de cauza.
Citisem pe net de larve de tantar, libelule. La cat de mici is pestanii mei, cred ca mancarea care e mai marunta are castig de cauza.
Pagina 7 din 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu