ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 20 din 23
Pagina 20 din 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
si eu am avut crabi si nu mi-o omorat nici un peste....si apropo Mircea nu mai are crabi,astazi lo dat pe ultimul....
Cat despre pasiunea asta cu pestii sau pentru o anumita specie te face sa scoti bani grei din buzunar
Cat despre pasiunea asta cu pestii sau pentru o anumita specie te face sa scoti bani grei din buzunar
Vizitator- Vizitator
De aia am avut eu, are si Nelu. Oricum ambele sunt faine, doar ca astia par mai colorati. Mie imi place mai mult comportamentul lor decat culorile in sine. :D
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
grija cu crabu ala!si eu am avut si in fiecare dimineata imi gaseam cate un peste mort.... (ma mai si intrebam..ca oare care-i cauza:) ) si de altfel.se catara baiatu de numa...pe incalzitor/filtre si ce prinde.....si iese din acvariu! sper ca ti'e acoperit total altfel..dc nu il gasesti in 3-4 ore..adios!. dupa cam o sapt l-am dus inapoi..chiar dc era dragut..mi-a facut daune mai mari decat valoarea lui!!
take care
take care
Vizitator- Vizitator
Frumosi foc toti. Sa te bucuri de ei. Si eu am avut ramirezi si imi plac super mult, dar nu am unde sa ii tin...
Nu esti normal!! Nu se da la pestisori nea' Crabulica? :D
Vezi poate ma molipsesti si pe mine, ca exact de crabi am io nevoie. O vazut ieri mama creveti, era sa mor de ras cand am vazut ce fata o facut. Ca cica aia ces, ca nu stiu ce... , in fine. Pune si un filmulet cu noii locuitori!
Vezi poate ma molipsesti si pe mine, ca exact de crabi am io nevoie. O vazut ieri mama creveti, era sa mor de ras cand am vazut ce fata o facut. Ca cica aia ces, ca nu stiu ce... , in fine. Pune si un filmulet cu noii locuitori!
nu as da nici pe un peste 25 ron , apropo azi mi-am luat de la mircea 2 macropodus opercularis si 2 ramirezi + un crab
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 18/10/2010, 11:29, editata de 1 ori
Pe un peste ai da 25 de lei? :?:
florine si prin absurd sa imi permit 50 ron pe o pereche de creveti tot nu as da atit.....mi se pare exagerat !!! :evil:
voi chiar aveti bani de nu mai stiti ce sa faceti cu ei ? Eu unul nu mi-as permite luxul asta
Eu sincer as da, daca as avea un acavariu special pt ei si sa stiu ca ii pot inmulti pe urma eu. Dar totusi 25 de lei....phew...
25 ron buc ???? , cred ca santeti nebuni sa dati atatia bani pe un crevete !!!!!
O murit? Vezi sa nu ai ceva boala sau se manifesta mai lent....
Prima victima o femela de gurami ...nu stiu exact cauza studiez foarte atent :cyclops:
din cate stiu eu ctenopomele ajung cam la 10 - 12 cm sunt niste pesti faini eu ii asimilez putin cu pestele arcas...bafta cu ei....
Vizitator- Vizitator
Chiar is faini dracii aia de pesti. De unde ii ai si cam cat ai dat pe unu?
Pagina 20 din 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu