ADMIN --->JURNALUL MEU
2 participanți
Pagina 22 din 23
Pagina 22 din 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Re: ADMIN --->JURNALUL MEU
Poate imi dai si mie 2-3 cand se inmultesc. Cred ca ar merge in acvariu cu neonii.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
cu morcovul am dat kikx.....nu au venit sa manance ....
Puskatule .....is intr-un acvariu de 60 l si am doar 10 creveti...stau ascunsi ...fiecare si-a luat locul in primire , cand o sa ii vad mai bine o sa incerc nu filmulet...macar o poza
Puskatule .....is intr-un acvariu de 60 l si am doar 10 creveti...stau ascunsi ...fiecare si-a luat locul in primire , cand o sa ii vad mai bine o sa incerc nu filmulet...macar o poza
Pune si tu un film cu ei, nu fi asa zgarcit. :D
la creveti le-am dat ieri o jumate de pastila de spirulina .....dar se pare ca a fost prea mult , maine au sa primeasca o bucatica de morcov sa vad cum le place...
Mi-as face si eu un acvariu cu creveti, dar intai o sa ma documentez nitel in legatura cu ei, pentru ca habar nu am cum si ce le trebuie. :P
au sosit si creveteii red cherry , 10 buc de la tetrazon [1 leu bucata] , i-am pus in acvariul al 2-lea [60 l ]singuri...singurei doar cu filtru bolborositor si plante .....acu sa vad ce si cum....
ieri am mai achizitionat 2 moly si 1 platy + 1 incalzitor de la sera de 75 w
normal ,
Azi am achizitionat o pompa de aera HAILEA cu 2 iesiri.....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...la 58 ron la zoohoby
* Pompa are un sistem de comprimare a aerului, sistem de umidificare si un sistem de atenuare a zgomotului foarte precis.
* Zgomot foarte redus, pompa foarte silentioasa.
* Membrana pastreaza stabilitatea pompei la presiune si producerea aerului.
Instructiuni de siguranta:
* Trebuie sa se asigure voltajul si frecventa necesare pentru a functiona conform cerintelor de putere specificate pe ambalajul produsului.
* Nu necesita lubrifiere.
* Plasati pompa intr-o pozitie mai inalta decat nivelul apei sau instalati o valva uni-sens pe furtunul de iesire.
* Tineti pompa departe de umezeala, deconectati pompa de la sursade curent daca pompa cade in apa.
* Curatati sau inlocuiti furtunul de aer si buretele de filtrare pentru a obtine un aer foarte pur la iesire.
Putere: 5.0 W
Voltaj: 110/220 V
Frecventa: 50/60 Hz
Presiune: > 0,12 Mpa
Debit: 7.2 l/min
Zgomot: < 40 dB
Greutate: 0.53 kg
Dimensiuni: 162 x 100 x 87 mm
Azi am achizitionat o pompa de aera HAILEA cu 2 iesiri.....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...la 58 ron la zoohoby
* Pompa are un sistem de comprimare a aerului, sistem de umidificare si un sistem de atenuare a zgomotului foarte precis.
* Zgomot foarte redus, pompa foarte silentioasa.
* Membrana pastreaza stabilitatea pompei la presiune si producerea aerului.
Instructiuni de siguranta:
* Trebuie sa se asigure voltajul si frecventa necesare pentru a functiona conform cerintelor de putere specificate pe ambalajul produsului.
* Nu necesita lubrifiere.
* Plasati pompa intr-o pozitie mai inalta decat nivelul apei sau instalati o valva uni-sens pe furtunul de iesire.
* Tineti pompa departe de umezeala, deconectati pompa de la sursade curent daca pompa cade in apa.
* Curatati sau inlocuiti furtunul de aer si buretele de filtrare pentru a obtine un aer foarte pur la iesire.
Putere: 5.0 W
Voltaj: 110/220 V
Frecventa: 50/60 Hz
Presiune: > 0,12 Mpa
Debit: 7.2 l/min
Zgomot: < 40 dB
Greutate: 0.53 kg
Dimensiuni: 162 x 100 x 87 mm
iti tinem pumni sa iti traiasca ...daca nu iti traiesc tii dam :ciocanuincap:
Vizitator- Vizitator
Azi corydoras au DEPUS din nou , din tura trecuta nu am ales nimic , sa vedem din tura asta ...vad ca sant tare productivi.... , au depus pana si pe cochilia unui melc ... :rade: ,
Salut,
Incearca si cu solutie de hipermanganat de potasiu , cel din care ti-am dat mai demult,
e mai tare ca albastrul de metil.
Incearca si cu solutie de hipermanganat de potasiu , cel din care ti-am dat mai demult,
e mai tare ca albastrul de metil.
Vizitator- Vizitator
cu albastru de metil poti sa-l speli ca si dezinfecteaza.
Vizitator- Vizitator
tre sa golesc acvariul sa il pot pune pe raftul cel nou ....cu ce se mai spala acvariile in ultima vreme ....? ca daca tot il golesc sa ii dau si o spalatura de la a-z ....
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15/12/2010, 10:47, editata de 1 ori
frate nu merge la zoohoby ca sant scumpi de mori...pacat sa dai banii numa asa de-a moaca !!!!!! , mai bine meri la nelu
Da are mai multe feluri ...astia ce i-am luat eu cresc pana la 8-9 cm , asa stiu eu ......acu o sa vad...cum sta treaba
Pagina 22 din 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO --->jurnalul meu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
Pagina 22 din 23