Euro Truck Simulator 2
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Călătorește în Europa ca rege al drumului , un camionagiu care livrează mărfuri importante pe distanțe impresionante ! Cu zeci de orașe pentru a explora din Marea Britanie , Belgia , Germania, Italia , Țările de Jos , Polonia , și multe altele , rezistenta , calificare și viteza vor fi toate împins la limitele lor .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Călătorește în Europa ca rege al drumului , un camionagiu care livrează mărfuri importante pe distanțe impresionante ! Cu zeci de orașe pentru a explora din Marea Britanie , Belgia , Germania, Italia , Țările de Jos , Polonia , și multe altele , rezistenta , calificare și viteza vor fi toate împins la limitele lor .
Ultima editare efectuata de catre Admin in 23/11/2014, 06:37, editata de 1 ori
Re: Euro Truck Simulator 2
Am mai achizitionat si jocul asta ... , cu 6 euro , imi place e relaxant ...mai cu strategie , mai cu ploi...cu vant , e interesant si pana faci toate statisticile alea .....dureaza
Am mai cumparat 2 moduri si par foarte frumoase..... Ce imi e mai ciuda e ca acum pe steam Euro Truck Simulator 2 costa numai 3 euro ..... si cand l-am cumparat am dat pe el euro
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu 1.49 euro
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu 1.11 euro
Am mai cumparat 2 moduri si par foarte frumoase..... Ce imi e mai ciuda e ca acum pe steam Euro Truck Simulator 2 costa numai 3 euro ..... si cand l-am cumparat am dat pe el euro
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu 1.49 euro
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cu 1.11 euro
Ultima editare efectuata de catre Admin in 20/12/2014, 07:49, editata de 6 ori
La multi ani Romania! La multi ani BistritenI! Am facut un mod tocmai in ton cu aceasta zi va doresc drumuru bune
Vlase Spedition
Pt mai multe moduri si skin-uri romanesti le gasiti aici pe pagina de youtube: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
s-au: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vlase Spedition
Pt mai multe moduri si skin-uri romanesti le gasiti aici pe pagina de youtube: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
s-au: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vizitator- Vizitator
Pare bestial.... dar daca am pus moduri mi-a dat mesaj ca nu mai poate sa imi instaleze update-urile din cauza modurilor... si a trebuit sa le scot afara.. , acolo cu multiplayerul cum e faza ? poti face co-op ? Cum il instalez ? ca si modurile ?
Admin a scris:Pare bestial.... dar daca am pus moduri mi-a dat mesaj ca nu mai poate sa imi instaleze update-urile din cauza modurilor... si a trebuit sa le scot afara.. , acolo cu multiplayerul cum e faza ? poti face co-op ?
imposibil...mie imi instaleaza update-uri si cu moduri... daca ai varianta steam intri in colectie in stanga sus iti apare denumirea jocului dai click dreapta pe el si iti apare o fereastra, acolo schimbi in actualizari- proritate ridicata-totdeauna sa actualizeze jocul automat .. si nu mai ai probleme, numai ca tre sa ai grija la moduri, de obocei hartile nu prea se potrivesc de la un patch la altul...
-cu multiplayer nu se poate juca cu moduri
Vizitator- Vizitator
nu se poate juca cu moduri doar jocu de pe steam
intri pe loghezi si te joci
intri pe loghezi si te joci
Vizitator- Vizitator
Am intrat ....e bestial multiplayer-ul , vad ca nu mai sant masini mici , de entuziasmat ce am fost am uitat sa mai urmaresc gps-ul si m-am tot dus....dar am luat-o inapoi pe contrasens. , am un laggggg cand ne intilnim 5-6 "camionagii" in intersectie.... , dar e tare oricum , se tine cont de realizari pe multiplayer ? adica se face counting in continuare ? Din pacate crash-uri din plin.... bug-uri cat casa ....hmmmm e a treia cursa care o pierd....
Ultima editare efectuata de catre Admin in 1/12/2014, 20:46, editata de 1 ori
Radu oare cum e cu angajatul soferilor ? merita ? sa iti mai iei un alt cap tractor si sa iti maresti garajul ? ii eficient ?
Admin a scris:Radu oare cum e cu angajatul soferilor ? merita ? sa iti mai iei un alt cap tractor si sa iti maresti garajul ? ii eficient ?
pai ye cel mai bine...eu am o flota 10 0 camioane si soferi..si imi produc bani de nu am ce face cu ei. am un 2 milioane euro... incearca pe cat poti sa iei camioane cat de multe la inceput .. si produc pt tine
Vizitator- Vizitator
numai ca toate le faci treptat...eu de la primul camion facut din primul imprumut am facut bani si transporturi de-mi sareau capacele......si dupa la un moment dat o sa poti face imprumut de la banca cu 400.000 euro..si atunci am cumparat 4 camioane cele mai yeftine..si de acolo am mers innainte.... de fapt acolo a si foat smecheria... dar la inceput ye greu, am facut si eu la curse de stateam noptile
Vizitator- Vizitator
salut lume o aparut 1.15.3s beta se poate activa deschideti steam dati clic dreapta pe joc setari avansate si dupaia dati beta si dupaia public beta 1.15 o aparut multe chesti noi foarte faine merita
Vizitator- Vizitator
am o intrebare: pe multiplayer e limitata viteza la 90 de server sau e doar truck-ul meu prea slab? )
Vizitator- Vizitator
Nu am incercat inca.....tre sa vad.... fa si tu un jurnal Snock sa vedem pe unde umblii si ce patesti in cursele tale
Am incercat si la mine merge cu 94 km/h ...a fost cel mai mult....pe mine ma enerveaza ca e tot timpul intunerec....
o sa-mi fac, momentan joc assasins creed II, nu e tot timpul intuneric, ora serverului merge incontinuu doar ca timpul trece mai incet decat in jocul standard. Asa cum anticipasem nu poti sa dormi, revine imediat la ora serverului care e comuna pentru toti jucatorii deci nu e nevoie de odihna. Intr-adevar exista speed limit pe server la 90km/h, in rest jocul merge bine, in localitati mai sacadeaza putin dar nu e o problema. Ideea e sa nu salvezi niciodata in timpul unei curse pentru ca ora serverului merge incontinuu si nu te va reda niciodata de unde ai ramas astfel incat cand vei reintra in salvare va fi deja "late" pentru a livra marfa.
Vizitator- Vizitator
Asa e ....este limitata viteza , eu aveam viteza aia ca mergeam la vale Si eu am scos modul de iarna ca ma enerva.....
E mişto ideea dar faza cu speed limitul strică tot ... Durează prea mult până când ajungi la destinaţie dar probabil e buna că sunt mai puţine crashuri
Vizitator- Vizitator
Eu2 (serverul 2) e freeroam deci fara speed limit, din pacate e cam gol:)) ce ma enerveaza pe mine e ca dupa 1-2 curse nu mai imi apare nimic la oferte... si nu prea mai am ce sa fac... o fi bug de la joc sau doar mie mi se intampla?
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Euro Truck Simulator 2 - UZI JOURNEY'S :)
» Euro Truck Simulator 2 - ADMIN JOURNEY'S :)
» American Truck Simulator
» Zvezda 6126 Opel Blitz German Truck 1937-1944
» Treptele Catedralei Mitropolitane, reabilitate cu 100.000 de euro
» Euro Truck Simulator 2 - ADMIN JOURNEY'S :)
» American Truck Simulator
» Zvezda 6126 Opel Blitz German Truck 1937-1944
» Treptele Catedralei Mitropolitane, reabilitate cu 100.000 de euro
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum