Euro Truck Simulator 2 - ADMIN JOURNEY'S :)
Pagina 1 din 1
Euro Truck Simulator 2 - ADMIN JOURNEY'S :)
Am reusit sa imi cumpar si eu o coaja de cap tractor , care m-a lasat buzunarele si nivelul , numa eu stiu cat am adunat de am cumparat ....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 19/12/2014, 07:42, editata de 3 ori
Re: Euro Truck Simulator 2 - ADMIN JOURNEY'S :)
poti face imprumut la banca si iti da 100.000 mii euro si ei scania stock.. adica cel mai slab dar tot ye mai bun decat iveco acela... si dupa ce faci bani cumperi un motor mai mare... ca te apuca decembrie celalalt pana faci transporturi cu el
Vizitator- Vizitator
hehe, tot IVECO am si eu doar ca putin mai tunat ) la soferi le-am luat renault, acum strang din buci sa-mi platesc creditele:))
Vizitator- Vizitator
Azi mergand asa linistit pe drum....la o intersectie s-a creat un ambuteiaj ...care l-am mai prins odata in aceeasi tip de intersectie , doar ca azi incet incet s-au rezolvat lucrurile tura trecuta s-au blocat toti acolo.... cred ca e un "glitch"
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Primul accident frontal cu alt tir.....damage total , a trebuit sa sun la aia sa ma tracteze ... eram in depasire si nush de unde dreq a aparut ala ...numai l-am vazut in fata mea nici nu am mai apucat sa fac nimic ...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
da
arata bine jocul ,eu am jucat o perioada de vreme King of the road.. dar din cate vad ,este mai frumos euro truck
Vizitator- Vizitator
Dupa ce mi-a zis Snock ca se paote sa iei limita de viteza si alte alea ..., am venit acasa si am scos-o afara ... mama mia !!!! Zburam pe sosesle si autostrazi nu alta , alta viata frate cu viteze deastea superluminice , dar si accidente fara numar ...de amenzi ce sa mai zic ...am un tir intreg ..
In prima poza l-am luat pe ala pe sus vreo 50 de metri pana cand am oprit eu... , in a doua s-a blocat toata artera aia ... , in poza treia e din multiplayer ...cam asa e la toate finalurile de curse ....plin .... toti vor sa parcheze si nimeni nu se da deoparte .... . In poza a patra eu cu viteza superluminica de 152 km/h !!!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In prima poza l-am luat pe ala pe sus vreo 50 de metri pana cand am oprit eu... , in a doua s-a blocat toata artera aia ... , in poza treia e din multiplayer ...cam asa e la toate finalurile de curse ....plin .... toti vor sa parcheze si nimeni nu se da deoparte .... . In poza a patra eu cu viteza superluminica de 152 km/h !!!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am incercat sa joc si eu de aici dar din păcate sacadeaza mult prea tare, deabia aştept sa ajung la Mures sa încerc multiplayerul :D
Vizitator- Vizitator
Parca se vede altfel pamantul din orizontal , si cu rotile la deal , in poza doi am luat si eu o barca in sfarsit ...dar nu e a mea.... , in poza trei s-a facut un "sthau" de la un accident , si nu am mai avut rabdare sa stau si am intrat pe spatiul verde ...si dus am fost .... , in poza 4 am achizitionat un "majestic" si l-am tunat cu faruri halogene ...ca tot ma orbecaiam pe drum cu cele normale...acum se vede parca e zi...chiar si noaptea
Am reusit din nou sa il pun cu rotile in sus ...si cum m-am apropiat de est ...cum apar si lucruri cunoscute...is sa vedem mai departe ....
Ce ma dispera intersectia asta in Berlin cand e coada......
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ce ma dispera intersectia asta in Berlin cand e coada......
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
am o intrebare: pe multiplayer e limitata viteza la 90 de server sau e doar truck-ul meu prea slab?)
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Euro Truck Simulator 2
» Euro Truck Simulator 2 - UZI JOURNEY'S :)
» American Truck Simulator
» Zvezda 6126 Opel Blitz German Truck 1937-1944
» Ark - Scorched earth - - admin journey
» Euro Truck Simulator 2 - UZI JOURNEY'S :)
» American Truck Simulator
» Zvezda 6126 Opel Blitz German Truck 1937-1944
» Ark - Scorched earth - - admin journey
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum