OTTO --->jurnalul meu
2 participanți
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Re: OTTO --->jurnalul meu
asta este se pare ca astazi nu am putut scoate mai mult din partea lor.... :rade:
Vizitator- Vizitator
astazi am observat ca fiecare datnoid si-a ales un loc in acvariu pe care si-l pazeste cu strasnicie ,ca nu care cumva vre-un peste sa-i ia locul de panda......ramane de vazut ce se intampla in continoare..... :cyclops:
Vizitator- Vizitator
am sa fac maine dupamasa doarece in seara asta sunt satui si nu mai sunt asa de interesati.....
Vizitator- Vizitator
Astazi cand am venit de la servici ,m-am pus sa-mi hranesc pestii cu creveti sau crabi decorticati [ de aceea din kaufland,inghetati] si ce sa vad ,bataie pe ei nu altceva bettooonnn
Vizitator- Vizitator
Frumosi pesti!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Bravo sa iti traiasca !!!! cu puii o sa incerc sa te mai ajut eu.....ne intelegem noi !! is foarte interesanti acei pesti ...
OTTO --->jurnalul meu
m-am hotarat sa incep sa imi fac si eu un jurnal cu tot ce misca si ce nu mai misca in acvariul meu.....
pentru inceput astazi am fost la mircea de mi-am cumparat 5 buc de datnoids pe care o sa-l vedeti in filmuletul care urmeaza.....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][url][/url]
Acuma marea mea problema este aceea de ai imvata sa manance si mancare granulata nu doar pesti sper sa reusesc .
In acelasi acvariu cu ei mai traiesc si 3 pangasius ,4 clown fish.2 toracatum 2 pleco,1scalar 2 polipterusi 2 mastacembelusi [care nu se prea vad pentru ca stau mai tot timpul ascunsi ] si cativa xypho poate am omis vreo specie dar asta este deja sunt cam multi.
AAAA iera sa uit si 3 bucati de pestele fluture care se vad in acest filmulet
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pentru inceput astazi am fost la mircea de mi-am cumparat 5 buc de datnoids pe care o sa-l vedeti in filmuletul care urmeaza.....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][url][/url]
Acuma marea mea problema este aceea de ai imvata sa manance si mancare granulata nu doar pesti sper sa reusesc .
In acelasi acvariu cu ei mai traiesc si 3 pangasius ,4 clown fish.2 toracatum 2 pleco,1scalar 2 polipterusi 2 mastacembelusi [care nu se prea vad pentru ca stau mai tot timpul ascunsi ] si cativa xypho poate am omis vreo specie dar asta este deja sunt cam multi.
AAAA iera sa uit si 3 bucati de pestele fluture care se vad in acest filmulet
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vizitator- Vizitator
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» uzi - jurnalul meu ...
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare
» Jurnalul Pierdut al lui Nikola Tesla
» OTTO - Sniper M24
» Lutu--->>Jurnalul meu
» rimbulea ---> jurnalul meu.. in lucrare