Snock -> Jurnal acvariu 450l
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Snock -> Jurnal acvariu 450l
Fiecare face , ce vrea . Oricine e binevenit oricand .Daca nu , eu bantui pe aici ca o fantoma in castelul ei . Dupa sarbatori tre sa fac rost de cativa "creveti" sa incep o colonie .
Inca nu sunt toti pe facebook. Eu intru, mai rar ce e drept, dar sigur.
Frumos acvariu, ape limpezi !
Frumos acvariu, ape limpezi !
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Admin apreciază acest mesaj
Te salut snock , forumul mai exista doar pentru ca eu , mai tin unele chestii (jocuri,poze,linkuri,) sa nu le uit .
Membrii nu au mai intrat , fiecare are grupul sau pe facebook . Dar eu nu il las , ca is obisnuit cu el ...ca si o agenda .Daca vrei sa postezi eu sunt aici , dar o sa fim doar noi doi
Oricum ma bucur ca nu ai uitat ...
Acvariul arata beton si Juwel . Imi place asa o combinatie de pietrii cu verdeata
Membrii nu au mai intrat , fiecare are grupul sau pe facebook . Dar eu nu il las , ca is obisnuit cu el ...ca si o agenda .Daca vrei sa postezi eu sunt aici , dar o sa fim doar noi doi
Oricum ma bucur ca nu ai uitat ...
Acvariul arata beton si Juwel . Imi place asa o combinatie de pietrii cu verdeata
Snock -> Jurnal acvariu 450l
Salutare tuturor. Dupa o lunga perioada de pauza am revenit in forta in acest minunat hobby . Ma bucur sa vad ca inca mai exista acest forum si ca mai sunt membrii vechi pe aici . De data aceasta am inceput cu un acvariu mai marisor de 450l de la juwel.
Aici o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar cu mai multe detalii voi reveni pe parcurs.
Aici o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar cu mai multe detalii voi reveni pe parcurs.
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum