K2 - Jurnal acvariu nano 20L
Pagina 1 din 1
Re: K2 - Jurnal acvariu nano 20L
Foarte frumos.
Din pacate acvarile Dennerle Nano au marginile din fata rotunjite si este imaginea distorsionata, in rest calitate superioara.
Imi place aranjamentul.
Mult succes.
Din pacate acvarile Dennerle Nano au marginile din fata rotunjite si este imaginea distorsionata, in rest calitate superioara.
Imi place aranjamentul.
Mult succes.
Vizitator- Vizitator
Mersi mult de aprecieri baieti , Radule si pentru al tau jos palaria.
Vizitator- Vizitator
frumos acvariu..tare fain.. ma bate si pe mine gandu sa ma apuc de niste creveti..am un acvariu mic de 30l si tare ma c-am mananca sa iau si eu ceva creveti....acu oi mai vedea eu... bafta cu acvariu , arata super
Vizitator- Vizitator
Da, e si aditie de CO2 insa stau destul de prost cu lumina pentru a se dezvolta bine HC CubaAdmin a scris:Superb , ai acolo si Co2 ???
Vizitator- Vizitator
Chiar ca e betial setupul si ma bucur ca mai tine cineva creveti, in Bistrita vad ca foarte putina lume mai are
Vizitator- Vizitator
K2 - Jurnal acvariu nano 20L
Salutare,
Acvariul este un Dennerle Nano 20 deocamdata populat doar cu creveti, voi vedea pe viitor daca bag si ceva pestisori in el momentan vreau un covor rosu
Asadar vietatile sunt vreo 10 Sakura Red, plante am doar o specie si anume HC Cuba care sper din tot sufletu sa mi se dezvolte deoarece e o plantuta superba.
Filtrul e un Dennerle Nano Corner de 150 de litri pe ora, incalzitor Eheim Jager 25W si lampa de 11W.
Timpul de iluminare e de 8 ore pe zi, mi-am achizitionat si un sistem CO2 care printr-un spliter functioneaza la doua acvarii deci am o jumatate de bula pe secunda in cel mic, fertilizarea o fac cu Easy Carbo, PPS Pro si Trace Mix.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acvariul este un Dennerle Nano 20 deocamdata populat doar cu creveti, voi vedea pe viitor daca bag si ceva pestisori in el momentan vreau un covor rosu
Asadar vietatile sunt vreo 10 Sakura Red, plante am doar o specie si anume HC Cuba care sper din tot sufletu sa mi se dezvolte deoarece e o plantuta superba.
Filtrul e un Dennerle Nano Corner de 150 de litri pe ora, incalzitor Eheim Jager 25W si lampa de 11W.
Timpul de iluminare e de 8 ore pe zi, mi-am achizitionat si un sistem CO2 care printr-un spliter functioneaza la doua acvarii deci am o jumatate de bula pe secunda in cel mic, fertilizarea o fac cu Easy Carbo, PPS Pro si Trace Mix.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum