Salutare din nou!
Pagina 1 din 1
Re: Salutare din nou!
Legat de vant... nu trebuie sa investesti bani in acest forum... asta depinde de noi cat de activi sau inactivi suntem... probabil ca si timpul cateodata nu ne lasa sa fim prezenti in permanenta pe acest forum, dar eu cred ca totusi acest forum care exista in Bistrita este benefica si o sansa in plus sa ne cunoastem si sa aflam cateceva despre noi si acvaristica...
Am sa pun si niste poze dar nu la aceasta rubrica.
Am sa pun si niste poze dar nu la aceasta rubrica.
Vizitator- Vizitator
Baga niste poze cu acvariile sa vedem si noi ce setupuri ai :D
Vizitator- Vizitator
E de-nteles. Oricum multumim ca ne-ai dat sansa de a ne intalni cativa acvaristi din micutul nostru oras ;)
Vizitator- Vizitator
Daca 30 de zile nu intri pe forum contul este sters automat ! La fel si cu mesajele , cat despre vant .... a batut dintoteauna pe aici , asa este construit forumul si eu nu am bani de investit in el sa iau drepturi "Full" ...
Bine-ai revenit! Multi useri au fost dezactivati nu stiu exact din ce motiv, probabil din cauza inactivitatii. Acum cam bate vantul pe forumul asta.
Vizitator- Vizitator
Salutare din nou!
Buna, va salut din nou!
Am fost inregistrat cu userul "Doli", dar din pacate nu stiu din ce cauza nu m-am putut conecta la forum. Asa am fost nevoit sa fac un alt cont.
Ceea ce tine de acvaristica nu sunt nou in domeniu dar nici profesionist! Detin momentan 2 acvarii unul de 200 l cu scalari, razbora, neoni rosii, sae si ceva xipho, iar celalat de 250 l cu discusi. Acvariul cu discusii il detin din primavara, a fost un vis mai de demult si am reusit sa-l finalizezi.
Am fost inregistrat cu userul "Doli", dar din pacate nu stiu din ce cauza nu m-am putut conecta la forum. Asa am fost nevoit sa fac un alt cont.
Ceea ce tine de acvaristica nu sunt nou in domeniu dar nici profesionist! Detin momentan 2 acvarii unul de 200 l cu scalari, razbora, neoni rosii, sae si ceva xipho, iar celalat de 250 l cu discusi. Acvariul cu discusii il detin din primavara, a fost un vis mai de demult si am reusit sa-l finalizezi.
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum