SA NE CUNOASTEM.........MAI BINE
Pagina 1 din 1
Re: SA NE CUNOASTEM.........MAI BINE
si cum stai cu incalzirea lui ,tre sa spui specii nepretentioase
din ce l_ai facut,din folie?
din ce l_ai facut,din folie?
Vizitator- Vizitator
salut radule ...ce sa zic e beton acvariul multa planta dar cred ca a fost cam incomod pentru scalari....
Vizitator- Vizitator
rimbulea ti-am mai dat o sansa...ATENTIE la CE si CUM scrii ....sper sa dai dovada de cei" 14 ani " de acvaristica si mentalitatea de om matur !!!! :!: :!:
salutare la toata lumea
ma numesc Rimbulea radu si ma pasoineaya acvaristica .... am foarte multe experienta in acvaristica de 14 ani si cva si ma pasioneaya si pescuitu pt ca ma relaxeaza si momentan am un acvariu de 120 l cu 7 scalari si 40 de coridoras , 4 pleco.... 20 de tetrazona negru si pe vitoor urmeaza altceva dar numi vine in minte momentan nu am poya cu pesti mei din acvariu dar va pot lasa niste linkuri unde puteti vedea ce acvariu am avut inainte [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vizitator- Vizitator
Bine ai venit !!!!
Speram sa ne intilnim la o bere .. ..cat mai curand ....si acvariul e foarte frumos!!!
Speram sa ne intilnim la o bere .. ..cat mai curand ....si acvariul e foarte frumos!!!
bine ai venit printre noi si speram sa imvatam cate ceva unii de la altii
Vizitator- Vizitator
Bine ai venit printre noi gyuszeppe !!!
Daca ai ceva nelamuriri ...nu ezita sa ne intrebi , aici esti intre prieteni , si te asteptam la urmatoarea noastra intilnire !!!!!
Daca ai ceva nelamuriri ...nu ezita sa ne intrebi , aici esti intre prieteni , si te asteptam la urmatoarea noastra intilnire !!!!!
bine ai venit Cristi iti uram ape limpezi si pesty sanatosiCristi a scris:buna ma numesc cristi am un acvariu de 48 litri (xifo,guppy) ... sunt incepator
Vizitator- Vizitator
Bine ai venit printre noi Cristi !!!
Kapitanul
.
Buna, ma numesc Daniel, Bistritean, am un acvariu de 125 L, cam de un an. Pesti: nu specii deosebite cum am vazut ca au unii din voi.
Ma bucur ca am gasit un forum de acvaristica pentru BN si ma alatur si eu voua.
.
Buna, ma numesc Daniel, Bistritean, am un acvariu de 125 L, cam de un an. Pesti: nu specii deosebite cum am vazut ca au unii din voi.
Ma bucur ca am gasit un forum de acvaristica pentru BN si ma alatur si eu voua.
Salut sint calin
ioana calin a scris:salut
sunt ioana calin si am 39 ani ma ocup de pesti exotici de la 8 ani in prezent am 2 acvari unul de 100l cu 20de scalari si unul de 250l cu 45 de discusi
pentru schimb de experienta sunatima la 0748296931
Buna.
Sunt Feri,am reinceput cu acvaristica dupa o pauza de 5 ani,pentru baietelul meu,
Posed un acvariu de 75 L net,filtru intern Aquael Fun 2, incalzitor 100W, filtru intern cu burete,
piatra pentru perdea de aer,Lumina :neon 18w Philips TLD 830.
Pesti am 6 Puntius Tetrazona,5 H.Calistus si inca 2 Puntius Schuberti(femele)
Plante:Valisneria,Echinodorus,Heterantera Zostifora si Hygrophila Polisperma
Sunt Feri,am reinceput cu acvaristica dupa o pauza de 5 ani,pentru baietelul meu,
Posed un acvariu de 75 L net,filtru intern Aquael Fun 2, incalzitor 100W, filtru intern cu burete,
piatra pentru perdea de aer,Lumina :neon 18w Philips TLD 830.
Pesti am 6 Puntius Tetrazona,5 H.Calistus si inca 2 Puntius Schuberti(femele)
Plante:Valisneria,Echinodorus,Heterantera Zostifora si Hygrophila Polisperma
Ultima editare efectuata de catre Tetrazon in 23/2/2010, 22:35, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
salutare voua
Eu sunt Paul, sunt din Bistrita bineinteles,27 ani, si am un acvariu de 300 L.
"Lucrez" in domeniu de vreo 12-14 ani..nici nu mai stiu ....
Am si ceva plante dar nu le vad prea bine tinand cont ca am doar rapitori :P..dar incerc sa ii obisnuiesc cu putina verdeata....ca poate poate..am noroc.
Am renuntat la africani de vreo 2 luni si m-am apucat de americani.
Astfel...am 3 astronotusi red tiger..vor ramane 2 dupa ce se va face perechea..ar mai fi o pereche de octofasciatum, o pereche de red severum si 3 nigrofasciati.
Ca si sanitari, am mai renuntat la cativa si poate voi mai face acest lucru in curand. Astfel, am 2 synodontis eupterus, 1 Agamyxis pectinifrons, 1 pleco si un ancistrus.
Toti pesti sunt peste 8 cm..de fapt sa nu mint o femela de nigro e pe la 6 in rest toti marisori, pana in 16-17.
alte dotari nu cred ca va intereseaza momentan
oricum..poate curand o sa fac o donatie de genul o canistra..adica filtru extern pt acvariu pana in 350 l. ca mi'am luat alta de ceva vreme si cealalta sta.
ca si depuneri ..am avut destule..momentan am o tura de vreo 200 pui de nigro separati in alt acvariu..au vreo 3 saptamani si sunt marisori. daca cuiva ii trebuie cichlasoma nigrofasciatum sa ma anunte..
chiar dc parintii nu sunt varianta albino se pare ca am si cateva exemplare albe.
mai tre sa creasca putin si atunci voi fi sigur de asta.
numai bine..pove curand
"Lucrez" in domeniu de vreo 12-14 ani..nici nu mai stiu ....
Am si ceva plante dar nu le vad prea bine tinand cont ca am doar rapitori :P..dar incerc sa ii obisnuiesc cu putina verdeata....ca poate poate..am noroc.
Am renuntat la africani de vreo 2 luni si m-am apucat de americani.
Astfel...am 3 astronotusi red tiger..vor ramane 2 dupa ce se va face perechea..ar mai fi o pereche de octofasciatum, o pereche de red severum si 3 nigrofasciati.
Ca si sanitari, am mai renuntat la cativa si poate voi mai face acest lucru in curand. Astfel, am 2 synodontis eupterus, 1 Agamyxis pectinifrons, 1 pleco si un ancistrus.
Toti pesti sunt peste 8 cm..de fapt sa nu mint o femela de nigro e pe la 6 in rest toti marisori, pana in 16-17.
alte dotari nu cred ca va intereseaza momentan
oricum..poate curand o sa fac o donatie de genul o canistra..adica filtru extern pt acvariu pana in 350 l. ca mi'am luat alta de ceva vreme si cealalta sta.
ca si depuneri ..am avut destule..momentan am o tura de vreo 200 pui de nigro separati in alt acvariu..au vreo 3 saptamani si sunt marisori. daca cuiva ii trebuie cichlasoma nigrofasciatum sa ma anunte..
chiar dc parintii nu sunt varianta albino se pare ca am si cateva exemplare albe.
mai tre sa creasca putin si atunci voi fi sigur de asta.
numai bine..pove curand
Vizitator- Vizitator
SALUTARE
buna ma numesc otto si am un acvariu de aproape 75 litri si tin in el 3 pangaius 2 astronuts ocelatus pui 1 bottia 1 perecehe molly negru si2 sanitari
Vizitator- Vizitator
Acvariul meu
Buna. Ma numesc LIVIU si am un acvariu de aproximatix 190 l populat cu 4 Colisa Chuna,5 Sae ,7 Hemigrammus Bleheri ,4 Cory,2 Botia ca am avut foarte multi melci si cu ajutorul lor am scapat de melci si 2 Scalari maturi care au depus de 3 ori icre dar nu i-am putut inmulti.Si ceva plante.....
Ultima editare efectuata de catre viorel in 26/12/2009, 14:47, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
SA NE CUNOASTEM.........MAI BINE
Aici fiecare scrie 2 - 3 cuvinte despre el si ce are in dotare [ ex ...ma numesc dan am un acvariu de 60 l cu 6 pesti in el ....xipho ,gupy .....]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 13/12/2009, 18:04, editata de 1 ori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum