Triburile Lumea 43
2 participanți
Pagina 1 din 1
Triburile Lumea 43
Azi am fost atacat miseleste de catre Youliah ...dar bravii mei luptatatori au rezistat eroic pana am ajuns si eu acasa ))
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Triburile Lumea 43
prostalaii astia te ataca cu moral de 30% )) le trebuie vreo 20 de full-uri sa te sparga )))
Vizitator- Vizitator
Si inca un prost[ta] .... Mega-Quin Valentina
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Admine, ceva sfaturi pt. un novice? Mi-am facut si eu cont din lipsa de ocupatie. AM si protectia aia de 10 zile de inceput. Pe ce sa ma axez? Resurse? Aparare? Atac? Am si trib, dar vad ca e absenta lumea.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Eu zic aparare cat incape....dar e nasol ca baga aia bani si o sa te sparga pana la urma ... , mai bine te bagi cu noi la ingress
M-am uitat si pe youtube si am vazut ca se joaca multi un coduri, deci nu cred ca o sa fac multi purici prin jocu asta.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Pana la urma e vorba de miscarea in sine ... stiu ca sunt codati , dar trebuie un "motiv" sa mai iesim de pe calculator , si daca e si un motiv placut....e ok , miscarea - sanatate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum