triburile joaca cineva?
Pagina 1 din 1
triburile joaca cineva?
Ultima editare efectuata de catre Admin in 26/11/2009, 23:25, editata de 1 ori
Re: triburile joaca cineva?
Azi noapte am fost atacat de un "bostan" .... dar avand in vedere ca trupele mele sant foarte bine instruite , a luat-o pe coaja .... , Asa imi place sa ii fentez pe fraieri ....daca vede ca e satul mic vine si te ataca repede....crede ca daca el are satu mare gata te-o facut ...dar in schimb , cand se uita dimineata la raport se zgarie pe ochi fraierica asta de nightshade99 .....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 21/7/2012, 07:11, editata de 1 ori
Ultima editare efectuata de catre Admin in 22/7/2012, 02:55, editata de 1 ori
Azi al fraierica Andrey 28 ma ataca pe triburile cu un "tren" de nobili ...dar dupa ce imi da scouting [spionaj] ......si vede ca am soldati in cetate si zid la 15 , normal ca soldatii mei aruncat cu nuci de pe ziduri si i-am omorat
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In prima poza soldatul ala [john snow] dormea in post ...are 10% din leafa luata , norocul lui ca nu am fost luati cu asalt ca altfel avea doar 10% ramas din salriu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In prima poza soldatul ala [john snow] dormea in post ...are 10% din leafa luata , norocul lui ca nu am fost luati cu asalt ca altfel avea doar 10% ramas din salriu
Ultima editare efectuata de catre Admin in 27/7/2012, 12:16, editata de 1 ori
Mai dar astia acum s-au pus pe mine ...Ei uita ca am o armata formata din clone de a lui : ARNOLD , VAN DAMME , BRUCE WILLIS , SI JASON STATHAM
Si vine MedeeaLove un bostan fara samburi ... :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si vine MedeeaLove un bostan fara samburi ... :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dar pe lumea 28 inca mai supravietuiesc
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si trenul de nobili...care i-am ucis cu firimituri de paine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]..,[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si trenul de nobili...care i-am ucis cu firimituri de paine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
mama frate jucam triburile prin 2009 pe lumea 9 si 10:)) aveam vreo 300 de sate:d marfa jocul pacat ca ocupa enorm de muult timp... imi lua juma de zi sa verific toate satele + ca nu aveam premium si am renuntat la el... mai joci inca?
Vizitator- Vizitator
uite admine asa se da trenuletul de nobili si curatarea nu ca n00bii care te ataca pe tine cu distanta de nu stiu cate secunde intre atacuri:)
pe rapoarte nu se vede dar erau toate 5 in aceeasi secunda :D
pe rapoarte nu se vede dar erau toate 5 in aceeasi secunda :D
Vizitator- Vizitator
da e bine cand esti mic ca au moralul scazut :D inca o saptamana-doua si terminam si noi cu razboiul asta, deja m-a obosit psihic:)) azi am avut 145 de atacuri pe mine
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Kings Age joaca cineva ?
» Tribal Wars joaca cineva ?
» Triburile Lumea 44
» Triburile
» Lumea 68 - Triburile
» Tribal Wars joaca cineva ?
» Triburile Lumea 44
» Triburile
» Lumea 68 - Triburile
Pagina 1 din 1