Acvariu Creveti
2 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Acvariu Creveti
am..e dupa filtru daca te uiti mai bine. dar oricum la un 22-23 imi sta fara incalzitor si e buna oricare temperatura dintre astea. e setat la 22 acum.Admin a scris:Dar nu ai incalzitor la ei ? La ce temperatura ii ti ? Este superb acvariul ....ma bate un gand "negru"
Vizitator- Vizitator
Re: Acvariu Creveti
Dar nu ai incalzitor la ei ? La ce temperatura ii ti ? Este superb acvariul ....ma bate un gand "negru"
Acvariu Creveti
Salutare.
Dupa cum ziceam in topicul lui Snock mi-am luat si eu un acvariu sa il populez cu niste creveti.
pana astazi au fost cazati vreo 40 pui si adulti de guppy dar azi i-am dat la varul meu. am pus si aspistogrammele ce erau in el in acvariul cel mare si am mai adus astazi niste red rilli.
momentan acvariul cel mic mi-e populat de 6 red shakura..si 7 red rilli.
ca decor mai urmeaza sa pun ceva..dar sa vedem cum evolueaza mossul.
azi mi-am comandat si un nou neon cu o lumina mai calda ca asta asa...mai rece nu-mi place! voi pune si un autocolant, cred negru, in spate.
pun si niste poze si va mai informez de evolutie.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o seara faina
Dupa cum ziceam in topicul lui Snock mi-am luat si eu un acvariu sa il populez cu niste creveti.
pana astazi au fost cazati vreo 40 pui si adulti de guppy dar azi i-am dat la varul meu. am pus si aspistogrammele ce erau in el in acvariul cel mare si am mai adus astazi niste red rilli.
momentan acvariul cel mic mi-e populat de 6 red shakura..si 7 red rilli.
ca decor mai urmeaza sa pun ceva..dar sa vedem cum evolueaza mossul.
azi mi-am comandat si un nou neon cu o lumina mai calda ca asta asa...mai rece nu-mi place! voi pune si un autocolant, cred negru, in spate.
pun si niste poze si va mai informez de evolutie.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o seara faina
Vizitator- Vizitator
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Snock --> Jurnal acvariu creveti 18 litri
» Acvariu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» Acvariu nou cu carasi
» Poze acvariu
» Acvariu
» Lutu--->>Jurnalul meu