Acvariu Creveti
2 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
..
Mihai Boldor a scris:Eu zic sa nu te arunci desi pare tentant, am avut vreo 3 asa pe rand nu toti odata in trecut, si sunt greu de hranit, nu ajunge ce impuritati plutesc prin apa, unii piseaza fulgi si cu o pipeta le pun in fata in locul unde se pozitioneaza ei sa filtreze, problema e ca intr-un acvariu normal cam mor de foame si in scurt timp o sa ii vezi ca se apuca de cautat prin substart de disperati ce o sa devina. Solutia ar fi sa ai unu intr-un acvariu de vreo 100 litri in care ai multi creveti amano asa femele o sa iti faca oua si cand eclozeaza puii in scurtu timp cat traiesc ei in apa dulce o sa aiba crevetele tau mare ce manca. Nu trebuie sa iei de bun ce am zis eu, te sfatuiesc doar sa te mai documentezi e cam ca si faza cu scoicile de apa dulce.
am sa tin cont de sfaturi. mai citesc
Vizitator- Vizitator
Re: Acvariu Creveti
Eu zic sa nu te arunci desi pare tentant, am avut vreo 3 asa pe rand nu toti odata in trecut, si sunt greu de hranit, nu ajunge ce impuritati plutesc prin apa, unii piseaza fulgi si cu o pipeta le pun in fata in locul unde se pozitioneaza ei sa filtreze, problema e ca intr-un acvariu normal cam mor de foame si in scurt timp o sa ii vezi ca se apuca de cautat prin substart de disperati ce o sa devina. Solutia ar fi sa ai unu intr-un acvariu de vreo 100 litri in care ai multi creveti amano asa femele o sa iti faca oua si cand eclozeaza puii in scurtu timp cat traiesc ei in apa dulce o sa aiba crevetele tau mare ce manca. Nu trebuie sa iei de bun ce am zis eu, te sfatuiesc doar sa te mai documentezi e cam ca si faza cu scoicile de apa dulce.
Vizitator- Vizitator
..
ma tenteaza un crevete mai mare..dar e 40 ron bucata......grrr......creste mare dar e foarte interesant. filtreaza apa de impuritati si le mananca....
Vizitator- Vizitator
ah numai bine cand vin pe acasa dau o fuga pe la el:D pana atunci ar trebui sa aiba generatii noi :D ai mai comandat no planaria sau ai renuntat la idee?
Vizitator- Vizitator
...
salut. De la mircea dar nu mai prea are. Abia am gasit doi pereche.
Are pusi la reprodus crystal red si black
Asteptam puiutii
Are pusi la reprodus crystal red si black
Asteptam puiutii
Vizitator- Vizitator
..
update
azi am 2 noi locatari (o pereche de carbon rilli..la care masculul are niste ochi OO) iar puietul de rasbora a disparut posibil din cauza ca nu le-am mai dat de mancare decat dumineata si poate parintilor li s-a facut foame si cumva i-au halit. pana dispar planariile.....reduc alimentatia.
ea
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si el
azi am 2 noi locatari (o pereche de carbon rilli..la care masculul are niste ochi OO) iar puietul de rasbora a disparut posibil din cauza ca nu le-am mai dat de mancare decat dumineata si poate parintilor li s-a facut foame si cumva i-au halit. pana dispar planariile.....reduc alimentatia.
ea
si el
Vizitator- Vizitator
Artă super acvariul Paul . Tot am zis că fac poze şi la al meu da' nici cum nu se nimereşte ... Andrei un 12-15 l ar fi suficient pentru creveti .
Vizitator- Vizitator
Se va uniformiza si asa da va dura o vreme si exista risc mai mare sa ramana o bula pe undeva, da cum zici tu cand il tragi in fata poti folosi un pulverizator sa dai cu apa si iese meserias din prima
Vizitator- Vizitator
Mihai Boldor a scris:Trebuia sa umezesti bine de tot sticla cu apa inainte sa pui autocolantul, cu apa se pune cel mai usor si devine negru pesfect in scurt timp dar arata foarte bine, contrastu e fain intre fundal plante si substrat
dupa ce l-am pus mi-am amintit cum se face....dar .....prea tarziu. mi-e incomod sa il iau acum jos si sa il relipesc..cand o sa fac un schimb mai serios de apa eventual trag acvariul in fata si il relipesc
Vizitator- Vizitator
Trebuia sa umezesti bine de tot sticla cu apa inainte sa pui autocolantul, cu apa se pune cel mai usor si devine negru pesfect in scurt timp dar arata foarte bine, contrastu e fain intre fundal plante si substrat
Vizitator- Vizitator
..
puiul de crevete nu-l mai vad dar....era mic si are unde se ascunde, dar e posibil sa mi-l fi inhatat rasbora. daca chiar a disparut trebuie sa suplimentez mossul caci am 2 mamici in devenire in zona.
ce este curios ca din cei 4 pui de galaxy pe care i-am vazut mai am 2 care inoata linistiti in masa apei...credca n-au fost zariti de parinti ca-s cam transparenti. posibil sa fie mai multi dar pe cei din moss nu am cum sa-i vad.
ce este curios ca din cei 4 pui de galaxy pe care i-am vazut mai am 2 care inoata linistiti in masa apei...credca n-au fost zariti de parinti ca-s cam transparenti. posibil sa fie mai multi dar pe cei din moss nu am cum sa-i vad.
Vizitator- Vizitator
..
Salut
Mare lucru n-am mai facut
Am schimbat astazi neonul care mi-a venit la comanda intr-o saptamana, am mai bagat un fel de moss si sper sa am timp sa imi iau si un autocolant pentru spate ca se vad naspa cablurile.
mie personal imi place lumina mai calda. acest philips are 3000 kelvin..am vrut sa iau si de 4000 dar nu erau. (am luat de la dedeman si doar asta mai era, 1 bucata, undeva prin tara. pe net gasesc dar in loc de 15 ron dadeam vreo 35-40 pe el si am spus ca astept)
revin cu updateuri cand apar...
am 3 creveti cu oua si sper sa apara si puiutii curand!
Mare lucru n-am mai facut
Am schimbat astazi neonul care mi-a venit la comanda intr-o saptamana, am mai bagat un fel de moss si sper sa am timp sa imi iau si un autocolant pentru spate ca se vad naspa cablurile.
mie personal imi place lumina mai calda. acest philips are 3000 kelvin..am vrut sa iau si de 4000 dar nu erau. (am luat de la dedeman si doar asta mai era, 1 bucata, undeva prin tara. pe net gasesc dar in loc de 15 ron dadeam vreo 35-40 pe el si am spus ca astept)
revin cu updateuri cand apar...
am 3 creveti cu oua si sper sa apara si puiutii curand!
Vizitator- Vizitator
Incepe sa prinda contur! Frumos proiect, abea astept sa vad covorasul!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
salut
un mic update
am pus astazi niste valisnerii pitice..am schimbat pozitia cioatei si am mai introdus 7 microrasbore galaxy..pe care slabe sanse sa-i prind in poza caci momentan sunt foarte speriosi.
un crevete mi-a murit cati pe unde intra cablul de alimentare din filtru ..trage si pe acolo apa si se pare ca l-a tras pe unul si l-a facut in 3. am astupat gaurica si sper sa nu mai apara situatii de genul.
am pus astazi niste valisnerii pitice..am schimbat pozitia cioatei si am mai introdus 7 microrasbore galaxy..pe care slabe sanse sa-i prind in poza caci momentan sunt foarte speriosi.
un crevete mi-a murit cati pe unde intra cablul de alimentare din filtru ..trage si pe acolo apa si se pare ca l-a tras pe unul si l-a facut in 3. am astupat gaurica si sper sa nu mai apara situatii de genul.
Vizitator- Vizitator
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Snock --> Jurnal acvariu creveti 18 litri
» Acvariu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» Acvariu nou cu carasi
» Poze acvariu
» Acvariu
» Lutu--->>Jurnalul meu
» Acvariu nou cu carasi