BISTRITA Forum

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

BISTRITA Forum
BISTRITA Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

05. Moduri Colonistii din Catan

In jos

05. Moduri Colonistii din Catan  Empty 05. Moduri Colonistii din Catan

Mesaj  Admin 9/9/2014, 12:54

05. Moduri Colonistii din Catan  20140910...05. Moduri Colonistii din Catan  20140911...05. Moduri Colonistii din Catan  20140912...05. Moduri Colonistii din Catan  20140913...05. Moduri Colonistii din Catan  20140914
Azi am incercat sa combinam Catan - jocul de baza cu extensia Catan - Orase si Cavaleri dupa capul nostru ...ce a iesit a fost foarte distractiv  Smile , jocul a mers in 2 jucatori si cu 2 jucatori virtuali Smile
Din jocul de baza Catan am luat toate piesele si din "Orase si Cavaleri" doar barca Vikingilor , zarul care indica pe el barca , cavalerii de aparare , castile de protectie sau activare si deactivare , zidurile oraselor . Regulamentul este destul de simplu , se joaca normal dupa regulile de baza pana cand la rindul jucatorilor virtuali vine tura de dat cu zarurile , ei arunca doar cu zarul unde este barca vikingilor , deci barca se pune in miscare doar cind un jucator virtual da zarul pe barca , intre timp ceilalti 2 jucatori pot sa isi angajeze Cavaleri sau sa isi faca orase - drumuri ...fiecare dupa strategia lui , dar tipul acesta de joc te cam pune in miscare ...mai ales cand vezi barca vikingilor ca se apropie de tarmurile Catanului Smile si tu nu ai Cavaleri sau macar un aliat de incredere  Smile .
Cand Vikingii debarca pe tarm si incep a urla si a da foc la sate .... cine nu are Cavaler sa ii pazeasca satul sau orasul il pierde Smile ,Cavalerii care sant pasivi in timpul atacului Vikingilor vor muri pe campul de lupta ... Smile sau daca jucatorii reali sant la egal atunci se da cu zarul si cine are numarul cel mai mic , pierde o asezare in fata temutilor vikingi ... Sau cei doi jucatori reali se pot alia [contra unui tribut] si vikingii sa ia din satele si drumurile celor doi jucatori virtuali .
La constructii fiecare jucator adauga cate o constructie de acelasi gen cu a sa jucatorului virtual ,
1 - Asezare = 1 Cavaler activat de nivelul 1
1 - Oras = 1 Cavaler activat de nivelul 2
1 - Oras cu zid = 1 Cavaler activat de nivelul 3
Durata unui joc este influentata de asezarea pe harta , resursele nimerite , si numerele aleatorii ,

Ultima editare efectuata de catre Admin in 9/9/2014, 14:00, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 26/11/2009
Localizare : Bistrita , Decebal

https://bistritaforum.forumgratuit.ro

Sus In jos

05. Moduri Colonistii din Catan  Empty Re: 05. Moduri Colonistii din Catan

Mesaj  Admin 9/9/2014, 13:57

Prima noastra partida a durat 2 ore 10 min si a fost foarte distractiva ... Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin 27/9/2014, 14:45

Azi am mai dat 3 partide de "Catan"cu Cristi , aceleasi modificari si mixari intre extesiile de mai sus ....

1. Castigator eu ...
2. Castigator Cristi
3. Castigator eu ....

In prima partida am avut un noroc chior , chiar cand au ajuns vikingii pe tarmurile catanului trupa mea de cavaleri erau activati , ca altfel ..... si pe cristi l-au prins fara aparare in sat ....a fost un prapad pe acolo ....vai de satul lui ....  ei de mine
1 -->05. Moduri Colonistii din Catan  20140922

In partida doua Cristi a avut noroc cu 2 trupe de cavaleri din care doar 1 era activata , cea de-a doua dormeau rupti de beti Smile , cred ca pe acolo s-a bagat si cei 3 hoti ...care au lovit cu maciucile lor in stanga si dreapta Smile , in satul meu garnizoana mea de cavaleri a plecat ca nu le-am bagat salariile pe card Smile  05. Moduri Colonistii din Catan  603888   05. Moduri Colonistii din Catan  83853
2 --> 05. Moduri Colonistii din Catan  20140923

In cea de-a 3 partida am avut un noroc chior si Osiris m-a binecuvantat cu garnizoane intregi de cavaleri si banet din belsug Smile  05. Moduri Colonistii din Catan  603888  Cetatenii Catanului au fost imbuibati cu bunatati in spatele zidurilor si aparati de cavaleri .....  05. Moduri Colonistii din Catan  603888
3 --> 05. Moduri Colonistii din Catan  20140924
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin 28/9/2014, 19:03

Azi am mai dat 2 runde de Catan , la care scorul a fost egal 1 -1 ,

In prima runda am castigat eu la puncte [10 puncte] , am avut 3 orase cu tot cu ziduri , 2 sate + catea cu "cel mai lung drum" , la fiecare am avut cavalerii necesari sa imi fie aparate de Vikingi ... , Cristi a stat mai prost la dezvoltare...doar 4 sate amarate si 4 garnizoane de cavaleri ....
05. Moduri Colonistii din Catan  20140925

In runda doua a castigat Cristi la puncte[10 puncte] , avand 2 orase , 3 sate ,1 carte de 1 punct si cartea de "cel mai lung drum" , eu m-am axat pe 2 nucleee si se pare ca am pierdut la un punct Smile
05. Moduri Colonistii din Catan  20140926
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin 5/10/2014, 19:09

Azi am dat un Catan cu Uzi si Cristi de vreo 2-3 ore , la inceput Uzi a mers mai greu dar dupa o vreme s-a detasat de noi Smile , Vikingii aia au avut ce au avut doar cu mine ... tot mie imi furau satele si imi ucideau garnizoanele de cavaleri ... m-am enervat si am facut un contract cu cei de la "BEcHTEL"  Smile si am facut "cel mai lung drum"  Smile  05. Moduri Colonistii din Catan  603888 dar tot nu a fost de ajuns ca Uzi ne-a luat la fir de par ... Smile , Cristi avea ce avea cu Dezvoltarea .... a fost distractiv !!!
05. Moduri Colonistii din Catan  20141010 ... 05. Moduri Colonistii din Catan  20141011

1. Uzi - 10 puncte - culoarea Alba
2. Eu - 9 puncte - culoarea Rosie
3. Cristi - 8 puncte - culoarea Albastru
Admin
Admin
Admin
Admin

Sus In jos