01.COLONISTII DIN CATAN
Pagina 1 din 1
01.COLONISTII DIN CATAN
Colonistii din Catan
..
Ieri Goofy a preluat initiativa de a pune bani impreuna cu mine si Uzi sa achizitionam jocul de strategie COLONISTII DIN CATAN , este un Board game destul de cunoscut in lume , am facut deja comanda maine ar trebui sa soseasca , mai multe atunci ....
O introducere scurta --> Apasa aici
..
Ieri Goofy a preluat initiativa de a pune bani impreuna cu mine si Uzi sa achizitionam jocul de strategie COLONISTII DIN CATAN , este un Board game destul de cunoscut in lume , am facut deja comanda maine ar trebui sa soseasca , mai multe atunci ....
O introducere scurta --> Apasa aici
Ultima editare efectuata de catre Admin in 16/9/2013, 05:29, editata de 2 ori
Re: 01.COLONISTII DIN CATAN
Jocul este foarte ingenios construit ... tabla de joc se modifica tot timpul deci nu ai cum sa anticipezi ce va urma .... merita toti banutii
Azi am fost la goofy cu uzi si cristi , am probat COLONISTII DIN CATAN , jocul este foarte distractiv si interactiv [ploua cu injuraturi ]au fost 3 runde dimineata 12.10-16.30 [castigatori= cristi,eu,uzi] si 1 runda seara 18.30-20.30 [castigatori= eu]
Locul 1 = eu - 2 victorii :P
Locul 2 = uzi - 1 victorii :P
Locul 3 = cristi - 1 victorii :P
Locul 4 = goofy - 0 victorii
Azi am fost la goofy cu uzi si cristi , am probat COLONISTII DIN CATAN , jocul este foarte distractiv si interactiv [ploua cu injuraturi ]au fost 3 runde dimineata 12.10-16.30 [castigatori= cristi,eu,uzi] si 1 runda seara 18.30-20.30 [castigatori= eu]
Locul 1 = eu - 2 victorii :P
Locul 2 = uzi - 1 victorii :P
Locul 3 = cristi - 1 victorii :P
Locul 4 = goofy - 0 victorii
Re: 01.COLONISTII DIN CATAN
Azi am inceput sa cautam noi moduri de a juca frumosul joc catan ..... acum sa vedem si care merg si care nu ....
Subiecte similare
» 05. Moduri Colonistii din Catan
» 04.EXTENSIE - NAVIGATORII - COLONISTII DIN CATAN
» 02.EXTENSIE - ORASE & CAVALERI - COLONISTII DIN CATAN
» 03.EXTENSIE - NEGUSTORI & BARBARI - COLONISTII DIN CATAN
» 04.EXTENSIE - NAVIGATORII - COLONISTII DIN CATAN
» 02.EXTENSIE - ORASE & CAVALERI - COLONISTII DIN CATAN
» 03.EXTENSIE - NEGUSTORI & BARBARI - COLONISTII DIN CATAN
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum