CERNOBYL - 1986
Pagina 1 din 1
CERNOBYL - 1986
La primele ore ale zilei de 26 aprilie 1986, o explozie a zguduit centrala nucleară de la Cernobîl, Ucraina. Deflagraţia a cauzat cel mai grav accident nuclear din istorie, provocând moartea sau îmbolnăvirea a mii de oameni din toată Europa. Operaţiunea de curăţare a zonei afectate a durat mai mulţi ani, iar muncitorii care au participat la operaţiune au murit sau au suferit de afecţiuni severe în urma iradierii.
Un documentar destul de cutremurator ...eu mai tin minte cum nu mai luam apa de la robinet si veneau cu apa tratata in cisterne si mergema cu sticle si galeti ...DOCUMENTAR ONLINE
Un documentar destul de cutremurator ...eu mai tin minte cum nu mai luam apa de la robinet si veneau cu apa tratata in cisterne si mergema cu sticle si galeti ...DOCUMENTAR ONLINE
da
stiu, nu eram nascut pe atunci dar nu am auzt asta cu cisternele pana acuma ,
am sa ma interesez ,
am sa ma interesez ,
Vizitator- Vizitator
Re: CERNOBYL - 1986
Admin a scris:La primele ore ale zilei de 26 aprilie 1986, o explozie a zguduit centrala nucleară de la Cernobîl, Ucraina. Deflagraţia a cauzat cel mai grav accident nuclear din istorie, provocând moartea sau îmbolnăvirea a mii de oameni din toată Europa. Operaţiunea de curăţare a zonei afectate a durat mai mulţi ani, iar muncitorii care au participat la operaţiune au murit sau au suferit de afecţiuni severe în urma iradierii.
foarte bun filmul asta ...... ms
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum