RELIGIA ...TO BE OR NOT TO BE !!!!!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Colectie Timbre
Primul Clasor dupa o vreme foarte indelungata ....si cateva timbre adunate de ici de colo --> Magazin de COLECTII
Ultima editare efectuata de catre Admin in 10/10/2019, 04:51, editata de 2 ori
Re: RELIGIA ...TO BE OR NOT TO BE !!!!!
Nu pot vedea poza.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Fiindca nu am pus , stai ca o adaug imediat . Nu credeam ca mai intra cineva din "generatia veche " asa ca am pregatit pt "generatia urmatoare" .Am cateva timbre cu Dinozauri,Annimale,Pasari,Locomotive,Spatiu & Cosmos, Razboaie & Batalii , si trebuie sa mai primesc inca 300 de bucati azi sau maine . Am gasit la un tip in Cj cu 0.10 bani bucata .Colectionez exact ceea ce imi place doar , nu tot ce prind , restul la schimb cu altii pe Facebook , deja is satul sa merg la posta sa pun plicuri , ma cunosc alea ....
--> Magazin de Colectii
--> Magazin de Colectii
Eu intru ocazional, gen de cateva ori pe luna. Trebuie sa mai postez si eu oarece colectii, acvarii si minuni ca am destule noi(dar vechi, unele.... dupa caz).
Phaii, pai ai sters toate jurnalele de la acvaristica
Phaii, pai ai sters toate jurnalele de la acvaristica
HA HA ce glumet esti , dc sa trecem ? sa ii dau la popa bani? are 4 masini si eu niciuna ....deci......popa nu face nimik fara bani :twisted:
Eu cred ca exista acel cineva sau acei cineva superior/i noua, dar de la asta si pana la a pupa nu stiu ce moaste este cale lunga...
Fi sigur de asta prietene ......ca exista cineva care ne-a creat !!!!! Dar acel cineva ne-a uitat aici ...si nu ne-a mai vizitat de mult , noi santem ca si "acvariul" lui....ne-a pus aici si ne-a lasat sa ne inmultim ....exact cum facem noi cu pestii ...punem o pereche si lasa ca s-or inmultii ei
Cred mai degraba ca suntem ca algele in acvariul Lui....
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum