F.E.A.R.
BISTRITA Forum :: JOCURI :: SHOOTERE
Pagina 1 din 1
Re: F.E.A.R.
Le-am jucat prietene pe toate F.E.A.R.
F.E.A.R. October 17, 2005
F.E.A.R. Extraction Point in October 2006
F.E.A.R. Perseus Mandate in November 2007
F.E.A.R. 2: Project Origin in February 2009
F.E.A.R. October 17, 2005
F.E.A.R. Extraction Point in October 2006
F.E.A.R. Perseus Mandate in November 2007
F.E.A.R. 2: Project Origin in February 2009
parerea este excelenta ...doar ca nu toti au calculatoare sa le mearga....jokul , sa putem da unu in retea toti....
Ultima editare efectuata de catre Admin in 2/7/2011, 00:49, editata de 1 ori
Azi am inceput din nou sa joc fear de la inceput ...a-ti observat la prima misiune este unu care il cheama NICULESCU P. ????care vorbeste prin statie ...cu tine si iti de ceva ordine ???
Ultima editare efectuata de catre Admin in 2/7/2011, 07:32, editata de 1 ori
Stand asa si jucand ....foarte concentrat , F.E.A.R. .., nevasta-mea vroia sa imi zica ceva , si ma atinge pe picior ....eu cum aveam castile pe urechi si sunetul in creieri tare ....sa vezi sperietura , mi-a stst inima in loc .....fir-ar el de joc....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In prima poza i-am prins pe aia "pe la spate" , in a doua i-am last lati pe jos.. , a treia si a patra poza am scos pistoalele la ei ca nu mai aveam munitie
In prima poza i-am prins pe aia "pe la spate" , in a doua i-am last lati pe jos.. , a treia si a patra poza am scos pistoalele la ei ca nu mai aveam munitie
BISTRITA Forum :: JOCURI :: SHOOTERE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum