Pushkatu - Jurnal 200 litri/ 60 litri/ 30 litri/ 25 litri/ 15 litri
2 participanți
Pagina 17 din 19
Pagina 17 din 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Pushkatu - Jurnal 200 litri/ 60 litri/ 30 litri/ 25 litri/ 15 litri
Salutari tuturor. Nu prea am fost activ in ultima vreme, dar nici nu prea am avut multe noutati de spus.
De la ultima postare am mai introdus in acvariu cateva tulpini de Sagittaria subulata. Am luat de la Alin niste fertilizanti pe care trebuie sa ii si achit zilele astea si cam atat in ce priveste plantele.
Cat despre pesti, am mult mai multi, dar pui. A nascut o femela de guppy zilele trecute si am o gramada de juniori mancaciosi. Un numar exact nu stiu, dar cred ca sunt in jur de 20-30 poate mai multi. Tare curios is sa vad pe care mascul lau mostenit. E prima data cand imi naste o femela de cand am acvariu, sper sa nu fie ultima, dimpotriva.
De la ultima postare am mai introdus in acvariu cateva tulpini de Sagittaria subulata. Am luat de la Alin niste fertilizanti pe care trebuie sa ii si achit zilele astea si cam atat in ce priveste plantele.
Cat despre pesti, am mult mai multi, dar pui. A nascut o femela de guppy zilele trecute si am o gramada de juniori mancaciosi. Un numar exact nu stiu, dar cred ca sunt in jur de 20-30 poate mai multi. Tare curios is sa vad pe care mascul lau mostenit. E prima data cand imi naste o femela de cand am acvariu, sper sa nu fie ultima, dimpotriva.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Saracu....am vazut ca il cam bat si femelele lui. El tot fuge dupa ele si ele dupa el. Se invart in cerc. Ele incearca sal ciupeasca, el sa ...., dar nu stiu sincer cine are castig de cauza, macar am si eu de cine sa ma rad.
umbla si el dupa cine poate.....poate careva sta....
Nu stiu daca vati intalnit vreodata cu o situatie de genu, dar am un mascul de guppy, care poate din lipsa de ocupatie(ca femele de guppy are) umbla dupa femelele de neon.
A incercat chiar si cu femela de betta, da aia sa zbarlit la el odata si o renuntat.
A incercat chiar si cu femela de betta, da aia sa zbarlit la el odata si o renuntat.
Ultima editare efectuata de catre Pushkatu in 27/10/2010, 23:34, editata de 1 ori
Mersi. Nu se compara cu uriasul tau, dar macar ma linisteste cand ma uit la el. Abea astept sa imi fete femelele de guppy sa vad si io pui ca peste tot unde merg, otto, Alex, Tetrazon, numa pui vad. Si io vreau macar de guppy, ca neonii sincer nu cred.
arata betoon acvariul imi place mult...si ai multe plante faine felicitari
Vizitator- Vizitator
Poze cu acvariu comunitar, tot de claritate slaba:
:D
:D
Ultima editare efectuata de catre Pushkatu in 23/10/2010, 15:16, editata de 1 ori
stiu cum este sa faci poze si filmulete si sa nu ai claritate la ele...
Vizitator- Vizitator
Trebuie sami iau un aparat, daca pot face cumva economii... :P nu de alta dar e enervant sa nu ai... :roll:
Asa arata acum acvariul betanului. Pozele sunt facute cu webcamul, deci din pacate calitatea cam lasa de dorit.
Asa arata acum acvariul betanului. Pozele sunt facute cu webcamul, deci din pacate calitatea cam lasa de dorit.
Ultima editare efectuata de catre Pushkatu in 23/10/2010, 15:16, editata de 1 ori
Am trecut astazi pe la Mircea si nu m-am putut abtine si am mai luat ceva plantute. Nu mai stiu exact cum le zice, da is verzi Mi-am mai luat niste pietris negru si niste pietri albe si ceva moss pe care l-am legat cu ata de o craca mica. I-am reamenajat "habitatul" la betan. Pare multumit de reamenajarea ce iam facut. Poze din pacate nu am cum momentan dar vor veni curand cateva.
Era cat pe ce sa uit. Am luat si 2 femele de guppy, spre bucuria celor 3 masculi. :rade:
Era cat pe ce sa uit. Am luat si 2 femele de guppy, spre bucuria celor 3 masculi. :rade:
da ii stiu pe toti care iai pomenit.
Da e de la Diana acvariu. Nu avea nici un silver shark prin el. Doar 2 scalari, un corydoras si un pleco, toti maturi. Chiar m-am mirat cum dracu au putut trai in asa conditii, mai ales scalarii?! :?: Da tu de unde sti de acvariu? Ai fost pe aici? Poate ne stim.
Daca o sa le mearga bine plantelor mele. Mai aduc si de acasa. Un furtun de ala o sa iau. Mi-am dat is eu seama ca arata urat asta ce este momentan, dar fondurile drecului s-au terminat.
Mie imi place ! Bravo ca ai grija de el ....tubul ala albastru nu are ce cauta acolo ...ia si tu un metru de furtun moale si baga-l pe sub nisip ! In rest arata destul de bine avand in vedere ca fondurile sant epuizate
Pietrisul ala colorat era acolo de mult. L-am tinut doar pt ca nu mi-au ajuns banii destinatii acvariului sa iau mai mult de asta natural. Deci ce vedeti alb pe acolo e natural cumparat de mine. Pacat ca nu am facut poze cum era acvariul inainte, negru si plin de alge cu apa neschimbata de luni de zile. Mai erau 4 pesti in el. Scalarii aia doi mari cu galben, corydorasul ala mare care nu are mustati saracul si inca un tetrazona mare care a murit nu de mult din cauza unui incident legat de o nunta-copii-si prea multa mancare in apa. Fonduri pentru acvariu nu mai sunt, s-au cam epuizat. Am luat un incalzitor cat de cat calumea de la sera, inainte avea unu mic anapoda care abea reusea sa tina apa la temperatura de 21 de grade(aici la receptie chiar e frig). Acuma au mancare calumea, sunt mai multi, au apa potrivit de calda 25-26 de grade, au plante naturale care inainte nu existau, sunt si ceva melcisori pe acolo. Apa le-o schimb eu tot la 2 saptamani 20%. Le merge mult mai bine si nici nu mai avem nevoie de popa...
io spun ca daca vrei sa arate acvariul o idee mai frumos ai putea sa ii pui niste margini [canturi] cu autocolant
Vizitator- Vizitator
So indurat sefa si mi-a trimis toate pozele. Nu sunt un fotograf bun deci nu is foarte bune pozele, dar macar se vede ce si cum.
Pagina 17 din 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Subiecte similare
» Snock --> Jurnal acvariu 100 litri
» Snock --> Jurnal acvariu creveti 18 litri
» Mihai Boldor-jurnal acvariu 240 litri <*)))><
» Lutu--->>Jurnalul meu
» Acvariu 450 litri --- otto.harry
» Snock --> Jurnal acvariu creveti 18 litri