Salut
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Salut
Mersi pt primirea calduroasa. Toate cele bune si voua.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Foarte frumos acvariul puskatule , in legatura cu acvariul ce vrei sa il cumperi te sfatuiesc sa il iei de la careva second ....sau daca dispui de " resurse " ia unul nou ..., nu mai mic de 60 l , sa fie lung nu inalt tare...., cu cat e mai mare umbli mai rar la el [schimbi apa, murdarie etc] , si pestii se simt mai bine...
Plante ..vezi sectiunea donatii ca tot timpul cineva doneaza plante ..pesti ..sau cate altceva
Plante ..vezi sectiunea donatii ca tot timpul cineva doneaza plante ..pesti ..sau cate altceva
Desigur. Sunt inca la inceput. Am un acvariu de 25 de l populat cu vreo 7 pestisori draguti si mici.
Pesi: 2 neoni, 2 zebre, 2 sanitari(alb si unul negru care nu creste mare) + 1 mascul beta.
Utilitati: Incalzitor, filtru de ear, termometru
Plante: vedeti pozele ca nu ma prea stiu la denumiri de plante.
Planuri de viitor: Acvariu plantat in jur de 60-100 de L, capac, neon, filtru incorporate + 2 perechi scalari in el, 1-2 pleco sau 2 sanitari, 2 pamaceea.
O sa astept ceva sfaturi de la voi in legatura cu ce acvariu sa iau. La ciclare iar s-ar putea sa am nevoie de ajutor,dar toate la timpul lor.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pesi: 2 neoni, 2 zebre, 2 sanitari(alb si unul negru care nu creste mare) + 1 mascul beta.
Utilitati: Incalzitor, filtru de ear, termometru
Plante: vedeti pozele ca nu ma prea stiu la denumiri de plante.
Planuri de viitor: Acvariu plantat in jur de 60-100 de L, capac, neon, filtru incorporate + 2 perechi scalari in el, 1-2 pleco sau 2 sanitari, 2 pamaceea.
O sa astept ceva sfaturi de la voi in legatura cu ce acvariu sa iau. La ciclare iar s-ar putea sa am nevoie de ajutor,dar toate la timpul lor.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bine ai venit Marius ...daca poti pune o poza cu acvariul tau sa vedem si noi ce ai pe acasa.....
Salut
Sunt Marius, locuiesc in Bistrita, am 20 de ani si imi plac pestii, jocurile si de ce nu cartiile.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum