FRINGE
BISTRITA Forum :: FILME :: SERIALE
Pagina 1 din 1
FRINGE
.....
Fringe este un film serial science fiction american coprodus de J. J. Abrams, Alex Kurtzman si Roberto Orci. Seria are în plin plan o Divizie FBI, cu sediul în Boston, Massachusetts. Echipa folosește știință "fringe" neortodeoxă și tehnici FBI de investigații în investigarea unor serii de fenomene inexplicabile, adesea înspăimântătoare, denumite "tiparul" (the pattern), care se desfășoară de-alungul globului. Serialul a fost descris ca un amestec între The X-Files, Altered States, The Twilight Zone și Dark Angel
Trailer--->APASA AICI
Fringe este un film serial science fiction american coprodus de J. J. Abrams, Alex Kurtzman si Roberto Orci. Seria are în plin plan o Divizie FBI, cu sediul în Boston, Massachusetts. Echipa folosește știință "fringe" neortodeoxă și tehnici FBI de investigații în investigarea unor serii de fenomene inexplicabile, adesea înspăimântătoare, denumite "tiparul" (the pattern), care se desfășoară de-alungul globului. Serialul a fost descris ca un amestec între The X-Files, Altered States, The Twilight Zone și Dark Angel
Trailer--->APASA AICI
Re: FRINGE
a aparut de fapt azi noapte ) l-am vazut la micul dejun :d se termina ft interesant. mai mult ca niciodata astept urmatorul episod .
Vizitator- Vizitator
adevarul e ca nu prea poti sa le compari... ambele sunt bune :D in SN sunt curios daca se alatura vampirul celor 2 si fac o echipa:D oricum imi place personajul
Vizitator- Vizitator
Pfuiiiii ce ma tine in suspans serialu asta .... cand am zis ca sez 5 e naspa ....vad ca o iau baietii pe drumul cel bun ...., pfuiii ce curios sant acuma....despre ce o sa fie in episodul urmator.....
da
mihaela a scris:asta da serial am vazut toate sezoanele
Uitate la Supernatural,, daca-ti plac genu' de seriale !
Vizitator- Vizitator
BISTRITA Forum :: FILME :: SERIALE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum