Si noul meu setup - de 3 zile!
BISTRITA Forum :: ACVARISTICA :: POZE
Pagina 1 din 1
Re: Si noul meu setup - de 3 zile!
felicitari sunt super faini pestisorii...spunene s-au acomodat repede in bazin...i-ai pus mai intai in steril si ai plantat dupa aceea,ceva despre apa daca swe poate...
Vizitator- Vizitator
sincer..n'am avut timp de multe.....
cum ar fi in seara asta aflu ca maine seara voi fi taticul a 5 discusi.
deci..de dimineata golit acvariu..donat vechii locatari......curatat/spalat pietris/filtre/plantat..reumplut.....bagat mare cu 2 filtre .........1 extern si 1 intern....aquatan.....temperatura 30!
au venit din plantat deci n'au treaba sa le fie vreo frica de plante:)
..altfel....
momentan 2 mananca f bine
2 vin inspre mancare si nu prea..dar numai o scuipa
si 1 e total absent!
mai asteptam.......oricum....e din ce in ce mai bine!
stiu ca ciclarea n'a avut loc cum ar fi trebuit...si nici acum nu e ciclat ca n'are cum......dar n'am avut alta solutie caci vechiul proprietar isi lucreaza prin casa si a trebuit sa goleasca urgent acvariu......
asa ca....m'am riscat..si sper sa fie......bine!
..
cum ar fi in seara asta aflu ca maine seara voi fi taticul a 5 discusi.
deci..de dimineata golit acvariu..donat vechii locatari......curatat/spalat pietris/filtre/plantat..reumplut.....bagat mare cu 2 filtre .........1 extern si 1 intern....aquatan.....temperatura 30!
au venit din plantat deci n'au treaba sa le fie vreo frica de plante:)
..altfel....
momentan 2 mananca f bine
2 vin inspre mancare si nu prea..dar numai o scuipa
si 1 e total absent!
mai asteptam.......oricum....e din ce in ce mai bine!
stiu ca ciclarea n'a avut loc cum ar fi trebuit...si nici acum nu e ciclat ca n'are cum......dar n'am avut alta solutie caci vechiul proprietar isi lucreaza prin casa si a trebuit sa goleasca urgent acvariu......
asa ca....m'am riscat..si sper sa fie......bine!
..
Vizitator- Vizitator
le dai granule sau mixtura de inima?............la plantat ma refeream ca se ascund in plante ,nu ca le este frica de ele.....
Vizitator- Vizitator
cu granule au fost invatati si credca asa voi si continua..posibil sa le dau mixtura in viitorul apropiat dupa ce se vor acomoda complet!
am tinut cu inima de vita niste astronotusi si in ciuda faptului ca in 7-8 luni mi'au trecut de 25 cm.....2 mi s'au imbolnavit.. ..boala gaurilor in cap..si s-au dus..! n'as prea vrea sa patesc la fel si cu astia dar ma mai informez si voi vedea
am tinut cu inima de vita niste astronotusi si in ciuda faptului ca in 7-8 luni mi'au trecut de 25 cm.....2 mi s'au imbolnavit.. ..boala gaurilor in cap..si s-au dus..! n'as prea vrea sa patesc la fel si cu astia dar ma mai informez si voi vedea
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Noul meu locatar .....
» Viorel-noul meu acvariu
» Radu Cinamar - 12 zile-o initiere secreta.
» BBC numara o biserica noua la 3 zile in Romania
» Setup 2011
» Viorel-noul meu acvariu
» Radu Cinamar - 12 zile-o initiere secreta.
» BBC numara o biserica noua la 3 zile in Romania
» Setup 2011
BISTRITA Forum :: ACVARISTICA :: POZE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum