Bonsai
Pagina 1 din 1
Re: Bonsai
las ca-i bine..
si eu am un ficus bonsai de cativa ani...
am facut prostia ca nu l-am tuns niciodata si l-am lasat sa creasca cum a vrut...e cat geamul ))))
trebuie sa il coafez curand...caci e prea mare!.
PS: luna asta (sper) vreau sa desfintez 1-2-3 jardiniere in care am palmieri crescuti de mine din seminte.....sunt de cativa ani..nu sunt foarte mari..undeva intre 20-30 cm in fct de model..
te-ar interesa sa iti dau vreo 2-3-4 feluri daca tot iti plac verdeturile....?
daca vrei pregateste cateva ghivece...pamant oi lua eu un saculet si nu va trebui dar ..tinand cont ca am destul de multi pui nu imi ajung ghivecele ce le am sa ii impart pe toti.
o seara faina
si eu am un ficus bonsai de cativa ani...
am facut prostia ca nu l-am tuns niciodata si l-am lasat sa creasca cum a vrut...e cat geamul ))))
trebuie sa il coafez curand...caci e prea mare!.
PS: luna asta (sper) vreau sa desfintez 1-2-3 jardiniere in care am palmieri crescuti de mine din seminte.....sunt de cativa ani..nu sunt foarte mari..undeva intre 20-30 cm in fct de model..
te-ar interesa sa iti dau vreo 2-3-4 feluri daca tot iti plac verdeturile....?
daca vrei pregateste cateva ghivece...pamant oi lua eu un saculet si nu va trebui dar ..tinand cont ca am destul de multi pui nu imi ajung ghivecele ce le am sa ii impart pe toti.
o seara faina
Vizitator- Vizitator
Da ii vreau ... ceva ghivece am pe acasa ...fi dragut pune niste poze , cu ala mare ..si cu cei care vrei sa ii dai. Mss
planta din prima poza a fost replantata in toamna in ghiveci si s-a facut cum o vezi..sunt cele din poza 3 - este vorba de beaucarnea guatemalensis
in poza 4 sunt washingtonia filifera
in poza 2 - thrinax radiata
plantele sunt din seminte puse de vreo 5 ani )
vreau sa le despart ca iti dai seama..in 5-10 cm pamant adancime stau atatea plante....
ficusul bonsai..deja l-am scurtat bine...sa vedem cum s-a face..
daca te intereseaza ceva sa ma anunti
in poza 4 sunt washingtonia filifera
in poza 2 - thrinax radiata
plantele sunt din seminte puse de vreo 5 ani )
vreau sa le despart ca iti dai seama..in 5-10 cm pamant adancime stau atatea plante....
ficusul bonsai..deja l-am scurtat bine...sa vedem cum s-a face..
daca te intereseaza ceva sa ma anunti
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum