Joe Abercrombie - Marea Sfaramata trilogie
Pagina 1 din 1
Joe Abercrombie - Marea Sfaramata trilogie
Jumatate de rege (Seria Marea sfaramata, partea I)
de JOE ABERCROMBIE
Detalii
Prima parte din seria MAREA SFARAMATA
„Ma voi razbuna pe ucigasii tatalui meu. Am jurat!“
Printul Yarvi a jurat sa recastige tronul pe care nu si l-a dorit vreodata. Dar mai intai trebuie sa supravietuiasca cruzimilor, lanturilor si apelor dure ale Marii Sfaramate. Si toate acestea cu o singura mana buna. Inselatul ajunge inselator.
Mic si slab in ochii tatalui sau, Yarvi ramane singur intr-o lume in care nu conteaza decat forta bruta si sangele rece. El nu poate manui o sabie sau tine un scut, asa ca trebuie sa isi ascuta mintea ca pe o arma. Tradatul ajunge tradator.
In jurul lui Yarvi se strange o frație care il va ajuta sa devina omul care trebuie sa fie pentru a infrunta toate intrigile si a razbi in misiunea lui.
Uzurpatul va ajunge, la randul lui, uzurpator?
de JOE ABERCROMBIE
Detalii
Prima parte din seria MAREA SFARAMATA
„Ma voi razbuna pe ucigasii tatalui meu. Am jurat!“
Printul Yarvi a jurat sa recastige tronul pe care nu si l-a dorit vreodata. Dar mai intai trebuie sa supravietuiasca cruzimilor, lanturilor si apelor dure ale Marii Sfaramate. Si toate acestea cu o singura mana buna. Inselatul ajunge inselator.
Mic si slab in ochii tatalui sau, Yarvi ramane singur intr-o lume in care nu conteaza decat forta bruta si sangele rece. El nu poate manui o sabie sau tine un scut, asa ca trebuie sa isi ascuta mintea ca pe o arma. Tradatul ajunge tradator.
In jurul lui Yarvi se strange o frație care il va ajuta sa devina omul care trebuie sa fie pentru a infrunta toate intrigile si a razbi in misiunea lui.
Uzurpatul va ajunge, la randul lui, uzurpator?
Re: Joe Abercrombie - Marea Sfaramata trilogie
La inceput e foarte dificila carte...parerea mea , cred ca am inceput-o de vreo 5 ori sa nu exagerez ...dar dupa introducere , m-a acaparat instantaneu
si sfarsitul este bestial ....
si sfarsitul este bestial ....
Jumatate de lume (Seria Marea sfaramata, partea a II-a)
de JOE ABERCROMBIE
Detalii
„Seria MAREA SFARAMATA a devenit una dintre seriile mele favorite din toate timpurile.“
James Dashner
Cateodata o fata este atinsa de Mama Razboi.
Thorn este acea fata. Hotarata sa razbune moartea tatalui ei, traieste doar pentru lupta. Dar atunci cand este acuzata de uciderea unui om in ring, trebuie sa lase totul in urma.
Cateodata o femeie devine razboinic.
Prinsa in planurile Parintelui Yarvi, preotul siret al Gettlandului, Thorn va trebui sa strabata jumatate de lume pentru a gasi aliati impotriva Marelui Rege si va invata lectia dura a sangelui si a tradarii.
Cateodata un razboinic devine o arma.
Alaturi de ea in calatorie il are pe Brand, un tanar razboinic care nu vrea sa ucida, un om slab in ochii lui si ai ei, dar care poate fi singura salvare.
Iar armele au un singur scop.
Oare Thorn va fi mereu un pion in mainile celor puternici sau va putea sa isi croiasca propria cale?
de JOE ABERCROMBIE
Detalii
„Seria MAREA SFARAMATA a devenit una dintre seriile mele favorite din toate timpurile.“
James Dashner
Cateodata o fata este atinsa de Mama Razboi.
Thorn este acea fata. Hotarata sa razbune moartea tatalui ei, traieste doar pentru lupta. Dar atunci cand este acuzata de uciderea unui om in ring, trebuie sa lase totul in urma.
Cateodata o femeie devine razboinic.
Prinsa in planurile Parintelui Yarvi, preotul siret al Gettlandului, Thorn va trebui sa strabata jumatate de lume pentru a gasi aliati impotriva Marelui Rege si va invata lectia dura a sangelui si a tradarii.
Cateodata un razboinic devine o arma.
Alaturi de ea in calatorie il are pe Brand, un tanar razboinic care nu vrea sa ucida, un om slab in ochii lui si ai ei, dar care poate fi singura salvare.
Iar armele au un singur scop.
Oare Thorn va fi mereu un pion in mainile celor puternici sau va putea sa isi croiasca propria cale?
Am inceput si partea 2 , inceputul este la fel de plictisitor ca si partea 1 , ia sa vedem mai incolo....
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum