Spintires joc camioane
Pagina 1 din 1
Re: Spintires joc camioane
Am primit si eu Spintires , frate nu ma impac deocamdata deloc cu el , nu stiu ce trebuie sa fac ...unde sa merg ..., care e misiunea mea , of mama lui de joc !!!!
M-am jucat o bucata buna Spintires, ideea e sa transporti lemn la destinatie (objective). In principiu indicat e sa iei Jeepul ce ti-l da chiar in garaj cand incepe harta si sa explorezi toate drumurile ca apoi sa poti sa iti faci ruta, o sa ai nevoie si sa transformi unu sau 2 camioane in cisterna si sa mergi la benzinarie sa umpli si cisterna apoi sa o plasezi pe traseu si sa alimentezi camionul ce cara lemn. Uneori poti ramane blocat in namol si trebuie sa duci inca un camion sa il tractezi afara pe cel impotmolit. Aici gasesti harti si camioane/jeepuri de bagat prin joc sa mai diversifici treburile, cele stock nu sunt cele mai performante [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Vizitator- Vizitator
Salut Mihai , ms de link . Dar o sa incerc sa inteleg jocul , e cam greoi parerea mea . Ar fi trebuit sa aiba un tutorial , sa iti arate pe harta unde tre sa mergi ...si ce tre sa faci . Ce sa faci cand ramai impotmolit , si asa mai departe....
Te prinzi ca si eu m-am prins, usor nu e si dupa ce sti 100% ce e de facut. de tractat e mega usor, trebuie sa apesi pe tasta "c" parca asta ridica meniul suplimentar si de acolo legi camioanele intre ele.
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum