BISTRITA Forum

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

BISTRITA Forum
BISTRITA Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pescar incepator !!

In jos

Pescar  incepator !!  Empty Pescar incepator !!

Mesaj  Vizitator 23/4/2015, 17:50

Ca tot veni vreme frumoasa si am scapat de frigul asta care nu se mai termina , dorim cum totii sa scapam de betoanele si asphaltu' asta care ne inconjoara zi de zi si sa ne relaxam undeva in natura pe o balta sau un rau ,unde sa uitam pentru o perioada de tot stresul orasului, am ales eu si inca vreo 6 prieteni de-ai mei  insclusiv ( pushkatu' ) sa ne legam de acest hobby "Pescuitul .

Asa ca am achizitionat primele scule de pescuit...

Poze -- >> Pescar  incepator !!  Image  - Astea le-am primit , nu cred ca am sa folosesc degraba ceva de pe aici , doar plumbii (creca am vreo 2 kg de plumb Smile) ) si pluta , pentru ca nu am experienta necesara , dar nu strica sa le am ...
Pescar  incepator !!  Image
fir 0.14 mm ( 2.99 kg ) cred ca este destul, inca nu l-am pus pe mulineta ca nu stiu inca cum  lol!

Vikingu , asta l-am cumparat de pe marelepescar.ro  am dat 80 de lei pe el de 6 m plus o mulineta Okuma care m-a costat 30 de lei ..

Pescar  incepator !!  177
mai este una de 2.5 m ,dar este din 2 bucati nu-mi prea place ma tot incurc in ea Smile) si mai am una dar nu am varf , sper sa pot cumpara de undeva un varf si s-o montez ...

In  rest c-am atat pentru inceput , acuma astept sfaturi , pareri, ajutor pentru ca nu ma prea pricep si cam toti din gasca noastra nu ne prea pricepem doar din auzite si vazute la altii :D ... dar incet incet ne pregatim si iesim cat de repede ,
....

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Pescar  incepator !!  Empty Re: Pescar incepator !!

Mesaj  Admin 23/4/2015, 21:25

De abia astept sa facem o iesire....la lac Sarata .... 6 ore 20 ron .... Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 26/11/2009
Localizare : Bistrita , Decebal

https://bistritaforum.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pescar  incepator !!  Empty da

Mesaj  Vizitator 23/4/2015, 21:32

O sa facem Admin, doar ca trebuie sa-mi fac montura la bete ,, asta nu o prea stiu tot citesc pe net , in rest o sa mergem...
cum ii la Sarata, se prinde... ?

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitator 24/4/2015, 08:08

Foarte bine ca iese lumea in natura

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Admin 24/4/2015, 11:27

Mergem sa iesim in natura la iarba verde...daca prindem ceva ...e bine ...daca nu tot bine e Smile , si la sarata doar 1 singur bat te lasa si la pluta Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 26/11/2009
Localizare : Bistrita , Decebal

https://bistritaforum.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum