F.E.A.R - COLLECTION
Pagina 1 din 1
F.E.A.R - COLLECTION
Am achizitionat F.E.A.R. - Collection de pe Steam , ce dor mi-a fost de jocul asta .... doar ca am o problema cu gloantele , armura si viata , stau prost cu ele... . De multe ori termin cate un level cu 25% viata si cateva gloante , numa eu stiu cum trag de ele sa nu se termine.... [poza 5] , trebuie sa le trag numai in cap sa fiu sigur ca mor aia din prima [poza 2]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum