Gone Girl (2014) Drama | Mystery | Thriller
Pagina 1 din 1
Gone Girl (2014) Drama | Mystery | Thriller
Un film făcut după cartea lui Gillian Flynn cu acelaşi nume apărută în 2013, care ii are ca protagonişti pe Ben Affleck şi Rosamund Pike. Am văzut filmul la cinema săptămâna trecută şi pot să zic că merită cu adevărat vizionat.
Scurtă descriere:
“Cine esti?”Cum am ajuns aici?”Sunt intrebari care il framanta pe Nick in ziua cand sarbatoreste cinci ani de casnicie. Si tocmai acum, sotia sa dispare pe neasteptate. Primul suspect este Nick. Desi isi sustine nevinovatia, dovezile impotriva lui nu inceteaza sa apara. Sub presiunea mass-mediei, face parada de cinism si de minciuni. Iar jurnalul lui Amy, descoperit de politie, dezvaluie ca mariajul lor era departe de a fi perfect. Este Nick un ucigas? Adevarul iti da fiori: este mai intunecat decat ti-ai fi imaginat.
Trailer
Scurtă descriere:
“Cine esti?”Cum am ajuns aici?”Sunt intrebari care il framanta pe Nick in ziua cand sarbatoreste cinci ani de casnicie. Si tocmai acum, sotia sa dispare pe neasteptate. Primul suspect este Nick. Desi isi sustine nevinovatia, dovezile impotriva lui nu inceteaza sa apara. Sub presiunea mass-mediei, face parada de cinism si de minciuni. Iar jurnalul lui Amy, descoperit de politie, dezvaluie ca mariajul lor era departe de a fi perfect. Este Nick un ucigas? Adevarul iti da fiori: este mai intunecat decat ti-ai fi imaginat.
Trailer
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» The Drop (2014) Crime | Drama
» Mystery Case Files Ravenhearst
» Mystery Case Files®: Dire Grove™
» The Girl Next Door
» 21.06.2014 - Pac pac ....
» Mystery Case Files Ravenhearst
» Mystery Case Files®: Dire Grove™
» The Girl Next Door
» 21.06.2014 - Pac pac ....