BISTRITA Forum

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

BISTRITA Forum
BISTRITA Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Counter Strike - Global Offensive

In jos

Counter Strike - Global Offensive  Empty Counter Strike - Global Offensive

Mesaj  Admin 17/8/2014, 07:23

Counter Strike - Global Offensive
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...  http://store.steampowered.com/
Am  facut si eu cont pe steam , avand in vedere ca vreau sa cumpar doar jocuri ce au pretul sub 5 Euro Smile , si am achizitionat Counter Strike - Global Offensive ... mai vrea cineva ...poate la iarna dam ceva ture de joc .... Smile
Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) will expand upon the team-based action gameplay that it pioneered when it was launched 12 years ago.
CS: GO features new maps, characters, and weapons and delivers updated versions of the classic CS content (de_dust, etc.). In addition, CS: GO will introduce new gameplay modes, matchmaking, leader boards, and more.

Processor: Intel®️ Core™️ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™️ X3 8750 processor or better
       Memory: 1GB XP / 2GB Vista
       Hard Disk Space: At least 7.6GB of Space
       Video Card: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0

1. Goofy
2. Zidane
3. Eu
4. Uzi
5. Cristi

Î) Cum activez consola?
R) Consola poate fi activată din Help & Options -> Game Settings -> Enable developer console. Apoi o vei putea deschide folosind tasta ~

Î) Cum ma conectez la jocul colegilor ?
R) Apesi tasta consola ~ si scri connect 192.169.1.103:27015 atunci trebuie sa te bage direct in joc langa colegii tai !

Ultima editare efectuata de catre Admin in 18/8/2014, 08:55, editata de 7 ori
Admin
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 26/11/2009
Localizare : Bistrita , Decebal

https://bistritaforum.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: