Echipament militar
2 participanți
BISTRITA Forum :: HOBBY :: Airsoft
Pagina 1 din 1
Echipament militar
Azi am fost printr-un second hand si am gasit Veston BW Armata Germana Camuflaj Flectar 3 bucati la 15 ron bucata !!! Acu urmeaza sa vanez tot prin second-uri si pantalonii , am inteles ca acolo la Lama este un second care ar evea echipamente militare second ..... saptamana viitoare dau o geana pe acolo...
-->-->-->-->-->-->-->
-->-->-->-->-->-->-->
Ultima editare efectuata de catre Admin in 11/2/2015, 15:52, editata de 3 ori
Re: Echipament militar
Fromosule,chiparosule,o sa rupi inimile la fetite.Cand o sa pui si pusca la bataie,sa te tii bine apoi...
Vizitator- Vizitator
Tetrazon .. nu am cumparat eu chestiile astea sa le impresionez pe fete.... asta e pentru pac-pac
Azi am fost in Cluj .... la Airsoft Cluj.... am achizitionat 2 perechi de ochelari si 2 masti cu plasa ... pentru protectia faciala , cele mai ieftine...la mine banii nu stau pe gard , ochelarii zic ei corespund directivelor CE/EN166 , masca la fel sper sa opreasca ceva bile ratacite.. . Am avut ceva de umblat [ indrumat de una din doamnele de la nr de contact ] pana ce i-am gasit acolo ascunsi in curtea aia .... cine nu stie unde se afla "magazinul" asa cum nici eu nu am stiut .... se merge din Piata Mihai Viteazu cu autobuzul 36 si 36/ cu statia din fata cinematografului Florin Piersic .... 5 statii pana in apropiere de o spalatorie ,se ia la stanga dupa spalatorie si iarasi in prima curte la stanga [te bati cu paznicul/ca ] si iti arata cladirea ...pana sa ajungi la ea si sa descoperi usa mai e doar putin , pe urma la etajul 2 au un birou in care esti servit cu ce vrei .... daca au pe stoc !!!!
http://www.airsoft-cluj.ro/echipament-tactic/echipament-protectie/ochelari/ochelari-galbeni-asg.html
http://www.airsoft-cluj.ro/echipament-tactic/echipament-protectie/masti/masca-din-plasa-negru-acm.html
....
http://www.airsoft-cluj.ro/echipament-tactic/echipament-protectie/ochelari/ochelari-galbeni-asg.html
http://www.airsoft-cluj.ro/echipament-tactic/echipament-protectie/masti/masca-din-plasa-negru-acm.html
....
Doar un filmulet sa te vedem in actiune mai trebuie, sau barem cateva poze!!
PS: cat te-a costat asa informativ toata afacerea, in caz ca ma apuca vreodata si pe mine? :D
PS: cat te-a costat asa informativ toata afacerea, in caz ca ma apuca vreodata si pe mine? :D
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Pozele si poate si un filmulet o sa vina pe duminica ...daca nu ploua ...e programata "prima batalie" , afacerea pana acum 1000 ron [replica+pistol+echipament militar+casca+masca+ochelari protectie] daca faceam drumuri multe scoteam afacerea la 800 ron linistit ....
Bravo Marine ...hai ca incet incet te apropii de adevar ... , mai urmeaza sa iei unul de vara[verde] si unul de toamna[maroniu] + ca vrem sa te vedem imbracat cu el...
Azi am comandat 3 bucati AK47C CYMA la Airsoft cluj + 2 perechi de ochelari si 2 masti + 2 pungi de bile a cate 4000 buc fiecare , Maine sper sa vina ca baietii nu mai au rabdare
Replica arma airsoftAK-74 CYMA (CM.031) este o replica fidela a cunoscutei arme de asalt AK-47. Aceasta este cea mai cunoscuta pusca de asalt din lume, fiind folosita in aproape orice conflict armat de la inceprea fabricarii sale in 1949 pana in prezent. AK47 a fost produsa de peste 30 de tari in numar de aproximativ 175 de milioane. Popularitatea sa s-a datorat eficientei si intretinerii minime de care are nevoie.
Replica airsoft AK-74 CYMA (CM.031) este fidela originalului prin aspect, dar si prin elementele de compozitie si anume corp metalic, patul fix din plastic si selectarea tirului de la automat la semi-automat, toate acestea sunt trasaturi comune pe care si originalul le are. Replica foloseste un sistem electric pentru propulsarea bilelor.
Pachetul contine: replica, incarcator, acumulator 8,4V 1200mAh, alimentator
.........
AND LET THE WAR BEGIN !!!
Produs de/pentru CYMA
Viteza bile 120 m/s
Bile recomandate 0.20-0.25 g
Energie 1.34 J
Greutate 2660 g
Hop-Up Reglabil
Propulsie Electric
Blow-back Nu
Material ABS + METAL
Calibrul tevii 6 mm
Capacitate incarcator 420
Lungime 95 cm
Mod de tragere Semi si auto
Teava interna 455 mm
Tip acumulator SP
...
Replica arma airsoftAK-74 CYMA (CM.031) este o replica fidela a cunoscutei arme de asalt AK-47. Aceasta este cea mai cunoscuta pusca de asalt din lume, fiind folosita in aproape orice conflict armat de la inceprea fabricarii sale in 1949 pana in prezent. AK47 a fost produsa de peste 30 de tari in numar de aproximativ 175 de milioane. Popularitatea sa s-a datorat eficientei si intretinerii minime de care are nevoie.
Replica airsoft AK-74 CYMA (CM.031) este fidela originalului prin aspect, dar si prin elementele de compozitie si anume corp metalic, patul fix din plastic si selectarea tirului de la automat la semi-automat, toate acestea sunt trasaturi comune pe care si originalul le are. Replica foloseste un sistem electric pentru propulsarea bilelor.
Pachetul contine: replica, incarcator, acumulator 8,4V 1200mAh, alimentator
.........
AND LET THE WAR BEGIN !!!
Produs de/pentru CYMA
Viteza bile 120 m/s
Bile recomandate 0.20-0.25 g
Energie 1.34 J
Greutate 2660 g
Hop-Up Reglabil
Propulsie Electric
Blow-back Nu
Material ABS + METAL