Pescuit Lac Sarata
Pagina 1 din 1
Re: Pescuit Lac Sarata
te lasa sa ai iei acasa .
nici nu s-a uitat cat si cum avem . doar ne-a vazut cat am prins .
cred ca doar daca intreci masura iti pune limita la kilograme .
nici nu s-a uitat cat si cum avem . doar ne-a vazut cat am prins .
cred ca doar daca intreci masura iti pune limita la kilograme .
Vizitator- Vizitator
Te lasa sa iei 2 kg caras , daca prinzi crap mai mare de 2 kg il arunci inapoi si iti da un bon cu care poti pescui o partida gratuit ...asa ar fi regula !!! Balta nu e mare , dupa cum a zis uzi .... vede ala ce si cum ...
Azi dimineata am fost din nou la sarata la lac....acum am fost mai multi , Eu[cu familia] , Uzi , yoyo2008 , teddy si ica
......
Am prins cam vreo 25-30 de bucati caras [1.5 kg total] , uzi a prins un crap mai marisor , ica vreo 40 bucati caras si ceilalti vreo 10-15 de caciula ..... macar a fost o iesire in natura .... si ai mei deja fierb in oala sub presiune la conserva de peste , e prima data cand fac sper sa imi si iasa ....
Pe balta s-a mai prins si un cten la 2,1 kg , si inca ceva crap dar nu stiu exact greutatea lui ....
......
Am prins cam vreo 25-30 de bucati caras [1.5 kg total] , uzi a prins un crap mai marisor , ica vreo 40 bucati caras si ceilalti vreo 10-15 de caciula ..... macar a fost o iesire in natura .... si ai mei deja fierb in oala sub presiune la conserva de peste , e prima data cand fac sper sa imi si iasa ....
Pe balta s-a mai prins si un cten la 2,1 kg , si inca ceva crap dar nu stiu exact greutatea lui ....
crapul cantarit avea 480 grame .
primul meu peste mai marisor . intradevar am fost si ajutat putin dar oricum am cam facut furori pentru un incepator .
Au venit aia sa mi-l cantareasca sa nu duc ceva mostru acasa pe ascuns . s-a indurat si a zis "Sa il mananci cu placere" ...
nu a fost chiar placut pentru ceilalti prinzand unu mai marisor si ei --- "campioni pe sate" asa usurel sa nu se oboseasca .
NOROCUL INCEPATORULUI .... sau NU )))
primul meu peste mai marisor . intradevar am fost si ajutat putin dar oricum am cam facut furori pentru un incepator .
Au venit aia sa mi-l cantareasca sa nu duc ceva mostru acasa pe ascuns . s-a indurat si a zis "Sa il mananci cu placere" ...
nu a fost chiar placut pentru ceilalti prinzand unu mai marisor si ei --- "campioni pe sate" asa usurel sa nu se oboseasca .
NOROCUL INCEPATORULUI .... sau NU )))
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Lac Sarata 05.05.2012
» Lacul de langa linia ferata de la Sarata
» Locuri de pescuit
» pescuit prima data
» Pescuit pe Somes la Beclean
» Lacul de langa linia ferata de la Sarata
» Locuri de pescuit
» pescuit prima data
» Pescuit pe Somes la Beclean