locuinta noua pentru arowana
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: locuinta noua pentru arowana
Si eu abea astept sa il vad gata! Spor la treaba, sper sa iti iasa mai bine decat ti-ai pus in gand!
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Mutatul arowanei sper să nu fie chiar aşa de greu.....băgatul sticlei vă fii mai pretenţios,sper să fie fără evenimente
Vizitator- Vizitator
sa stii ca ai venit cu niste idei bune DANE mercy....o sa mai atasez cateva poze cu ce am mai facut astazi la suport...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cat despre picioare nu o sa modific nimic deoarece cu 5 randuri de picioare imi pica naspa la usile care vor venii,ca nu-mi place sa il las asa la pielea goala
Distanta dintre traversele de la punctul 3 este de 54 cm,eu zic ca este ok....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cat despre picioare nu o sa modific nimic deoarece cu 5 randuri de picioare imi pica naspa la usile care vor venii,ca nu-mi place sa il las asa la pielea goala
Distanta dintre traversele de la punctul 3 este de 54 cm,eu zic ca este ok....
Vizitator- Vizitator
daca mergi pe mana lu Mircea eu zic ca o sa iasa super, imi place si solutia aleasa pt iluminat, bafta si asteptam update-uri
Vizitator- Vizitator
o sa fie un filtru intern care o sa aiba dimensiunea de 25,75,60cm adica 112 litri care va fii aproape umplut cu material filtrant matrix si ceva bureti filtfranti,Mircea o sa stie mai bine ce va fii pus.
Ca si lumini eu o sa ma axez pe leduri si doar un neon daca este cazul
Ca si lumini eu o sa ma axez pe leduri si doar un neon daca este cazul
Vizitator- Vizitator
lemnul este foarte ok,deoarece absoarbe mai bine vibratiile fiind mai elastic decat metalul,lemnul are grosimea de 8cmAdmin a scris:Din pozele alea puse de tine arata ENORM .... dar suport din lemn ...pare cam slabut !! Nu era mai sigur un suport din cornier gros sau teava dreptunghiulara ? cu suduri tapene ....si pe urma imbracat in lemn .... Doar o parere !!!!
Vizitator- Vizitator
:cyclops: asta da proiect, va fi imens acvariul, standul ala pare solid, banuiesc ca te-ai documentat referitor la greutatea ce o poate tine. Nu fi zgarcit cu informatiile, filtre lumini, la ce te-ai gandit? :D
Vizitator- Vizitator
Din pozele alea puse de tine arata ENORM .... dar suport din lemn ...pare cam slabut !! Nu era mai sigur un suport din cornier gros sau teava dreptunghiulara ? cu suduri tapene ....si pe urma imbracat in lemn .... Doar o parere !!!!
locuinta noua pentru arowana
Buna seara,m-am gandit sa pun public noua locuinta pentru arowana.Deocamdata este in faza de proiect si constructie....acvariul va fii unul cu urmatoarele dimensiuni L-280CM, l-75cm , H-60 cm adica 1260 litrii brut o sa atasez niste poze doar cu locul unde va fii pus si cu suportul care este in lucru
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .....astept pareri si propunesi, ce ar mai trebui facut pentru siguranta acvariului
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .....astept pareri si propunesi, ce ar mai trebui facut pentru siguranta acvariului
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» viitoarea locuinta pentru pescuti
» feeding arowana
» Descoperire: Locuință de 7.000 de ani, în România
» OTTO --->jurnalul meu
» O noua afacere infloreste in Romania
» feeding arowana
» Descoperire: Locuință de 7.000 de ani, în România
» OTTO --->jurnalul meu
» O noua afacere infloreste in Romania
Pagina 1 din 1