Cactusii
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cactusii
Tot vazand prin Billa cactusi dintraia mici la 5 lei, am cumprat si eu unul ...era tare dragut , dupa o vreme mi s-a uscat ,crezand ca nu au nevoie de cine stie ce ingrijire ....m-am apucat dupa goana de informatii pe net despre cactusi ...intretinere ,inmultire,nevoi speciale etc...
Dupa ce m-am inarmat cu o tona de informatii , am dat o fuga in Billa si inainte de sarbatori sa imi iau inca unul sa dau o proba...poate ...poate !!! Acolo ce sa gasesc niste cactusi amarati cu florile uscate ..dar am luat totusi unul... sa vad cum merge ...acum nu ma las pana nu reusesc sa ii tin pe linia de plutire !!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dupa ce m-am inarmat cu o tona de informatii , am dat o fuga in Billa si inainte de sarbatori sa imi iau inca unul sa dau o proba...poate ...poate !!! Acolo ce sa gasesc niste cactusi amarati cu florile uscate ..dar am luat totusi unul... sa vad cum merge ...acum nu ma las pana nu reusesc sa ii tin pe linia de plutire !!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 23/2/2013, 01:15, editata de 1 ori
Re: Cactusii
Eu am avut mereu, cel putin cate 1 sau 2 si nu sunt deloc pretentiosi. Oricum, daca vrei rezultate, trebuie ca si in orice alt hobby sa te ocupi de ei. Momentan nu am decat unu singur ce l-am luat de un an de zile si pare sa o duca mine. Seamana cu o mana de om, fiindaca are 5 ramificatii si zici ca "bate cuba" sau hi5 pe English. :D
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
cactusi
Eu am primit un cactus de la un prieten pe clasa a 10"a si-l mai am si acuma , nu sa dezvoltat foarte mult , a facut niste puiuti, dar nu necesita multa ingrijire , eu il ud o data la 2 saptamani, Si se tot mentine,, trece pe al 5'lea an :d indata
Vizitator- Vizitator
Pozee
Poze cu florile mele
Cactus :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Toate florile mele
Sper ca va plac ,
P.S : click pe poze sa le vedeti mai mari , si scuzati claritatea , poate nu este una buna
Cactus :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Toate florile mele
Sper ca va plac ,
P.S : click pe poze sa le vedeti mai mari , si scuzati claritatea , poate nu este una buna
Vizitator- Vizitator
Ii super cactusul Si ai puiuti la el ? Da si mie un puiut ..... Primele 2 flori + ficus am si eu ...sant mai mici decat ale tale
am
am avut puiuti la el, dar acuma nu mai am
Nu stiu , nu prea am citit despre cactusi doar l-am ingrijit cum am stiut eu, dar nu mi se pare ca a evoluat foarte mult si-l am de multa vreme, posibil sa creasca asa greu, sau trebuie sa-l pun intr-un ghiveci mai mare,, chiar nu stiu ce sa fac,
Nu stiu , nu prea am citit despre cactusi doar l-am ingrijit cum am stiut eu, dar nu mi se pare ca a evoluat foarte mult si-l am de multa vreme, posibil sa creasca asa greu, sau trebuie sa-l pun intr-un ghiveci mai mare,, chiar nu stiu ce sa fac,
Vizitator- Vizitator
Echinopsis
M-am documentat putin astazi despre cactus, mai bine zis am cautat specia pe care o detin,
Cactusul meu ar fi : Echinopsis , l-am studiat astazi si asa arata si al meu ,, :D are niste floricele foarte micute albe pe tepii , dar nu am vazut sa faca flori mari cum am vazut pozele pe net, sper ca acesta'i cactusul meu,,
Cactusul meu ar fi : Echinopsis , l-am studiat astazi si asa arata si al meu ,, :D are niste floricele foarte micute albe pe tepii , dar nu am vazut sa faca flori mari cum am vazut pozele pe net, sper ca acesta'i cactusul meu,,
Vizitator- Vizitator
E posibil sa nu se dezvolte din lipsa de lumina....pare cam intuneric acolo pe hol odata ce ai aprins becul sa faci poza ! Ia incearca sa il pui undeva la mai lumina...al meu e pe pervazul de la geam !!
da
Am sa-l scot la lumina, dar dupa ce se mai incalzeste afara am sa-l du pe balcon si acol bate soarele toata ziua ,
-Cactusu' tau cum se numeste ?
-Cactusu' tau cum se numeste ?
Vizitator- Vizitator
tineam candva si eu cactusi si ultimul ce l-am avut avea baza verde normala si deasupra perpendicular un oval cu puf galben...credca era ceva hibrid
acum am doar palmieri..majoritatea obtinuti de mine din seminte cumparate din spania sau tara.
momentan mi-au mai ramas 3 palmieri marisori (juma de metru - 1 metru + ) diferiti si 3 jardiniere cu 4 specii diferite de palmieri cu varsta de 5-6 luni.
cateva specii nu mi-au iesit sau mi-au iesit si au murit.....mai urmeaza........
altfel mai am un avocado de aproape 1 metru tot de mine pus din fruct si un ficus pitic...
urmeaza sa reincerc sa cresc papaya caci de 2 ori am dat gres cu ele si mi-au murit dupa primul set de frunze...noroc ca mai am seminte.
de aici mi-am luat ultima data seminte....un vanzator superr....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
spor la toate
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum