Mihai Boldor-jurnal acvariu 240 litri <*)))><
2 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Mihai Boldor-jurnal acvariu 240 litri <*)))><
Pe nisipul negru ce il am in acvariu?
Vizitator- Vizitator
Chestia e ca am vazut cand mi l-a dat dar nu era desfacut si m-am uitat prin ambalaj si iam zis ca mi se pare ca are bucati calcaroase prin el dar a zis ca nu are cum asa ca acasa l-am testat totusi cu otet, toata treaba s-a intamplat in aceiasi zi nu e ca si cum m-am trezit eu dupa o saptamana. O sa-i recuperez banii da naiba stie cand, e si asta o lectie, de acum comanda de pe net e sfanta pt mine.
Vizitator- Vizitator
Nelu ii parsiv.... Daca nu esti atent te tepuieste si la bani...la rest..zice ca s-a incurcat....
Sau la pesti ..iti da pesti bolnavi .,. Imi pare rau de teapa ta ,dar alta data uitate de 10 ori si plateste o singura data....
Si eu am luat teapa de la el ,dar m-am invatat minte !!!!!
Sau la pesti ..iti da pesti bolnavi .,. Imi pare rau de teapa ta ,dar alta data uitate de 10 ori si plateste o singura data....
Si eu am luat teapa de la el ,dar m-am invatat minte !!!!!
M-am gandit eu ca mi-ar place alt substrat si anume pietris granulatie 2-4 mm sau 3-5 mm asa ca am vb cu Nelu si mi-a adus un substrat care odata ajuns acasa am constatat ca e de toata jena, avea prin el si bucati calcaroase (l-am testat cu otet si erau efervescente bucatile albe), normal ca l-am dus inapoi, marea surpriza e ca el a fost foarte "de treaba" si nu a vrut sa imi returneze banii pe 25 kg de pietris, urmeaza sa imi dea banii cand o sa-l vanda. Oarecum tot vina mea e ca el nu a adus un pietris bun si ca el nu il poate da inapoi la furnizor.
Apropo daca stie cineva de unde dracu sa imi fac rost de pietris de rau sau natur, cum ii mai zice granulatie 2-4 sau 35 mm, inafara de statia de sortare CML din groapa saratii unde au sort cu granulatie de 4-8 mm, am mai fost acolo langa serele vechi ale orasului si tot sort cu granulatie 4-8 mm au. Asa ca daca stiti alta sursa dati un semn
Apropo daca stie cineva de unde dracu sa imi fac rost de pietris de rau sau natur, cum ii mai zice granulatie 2-4 sau 35 mm, inafara de statia de sortare CML din groapa saratii unde au sort cu granulatie de 4-8 mm, am mai fost acolo langa serele vechi ale orasului si tot sort cu granulatie 4-8 mm au. Asa ca daca stiti alta sursa dati un semn
Vizitator- Vizitator
Am vrut sa il iau eu, dar eram pieton si mi-a fost frica sa nu il pierd pana acasa. :P
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Superb pesticu, de pe Dornei l-ai luat?
de stiam ca sunt amatori nu bagam neoni ca aia sunt cam mici de prins, cand mai schimb pestii bag carasei de rau si clean )
Vizitator- Vizitator
Daca e sa fie, ma bag si eu..... :D Va rezolv de niste vin fiert cu scortisoara.
bun ), ca sa fie mai palpitant poti sa-l scoti afara, dam la copca, facem si un gratar ))))
Vizitator- Vizitator
adu vodka, bete de pescuit am eu )
Vizitator- Vizitator
Da, intai am mutat una si dupa am scos-o de tot, momentan va ramane doar asta, am fost in concediu 3 saptamani se vede ca am avut mult timp liber
Vizitator- Vizitator
acum observ ca ti-ai mutat crăcile, sau nu vad eu bine?
Vizitator- Vizitator
merci baieti, am sa imi pregatesc foarfeca in cazul asta )
Vizitator- Vizitator
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Snock --> Jurnal acvariu 100 litri
» Snock --> Jurnal acvariu creveti 18 litri
» Pushkatu - Jurnal 200 litri/ 60 litri/ 30 litri/ 25 litri/ 15 litri
» Mihai Boldor - Rainbowfish
» Mihai Boldor - coltul meu de natura
» Snock --> Jurnal acvariu creveti 18 litri
» Pushkatu - Jurnal 200 litri/ 60 litri/ 30 litri/ 25 litri/ 15 litri
» Mihai Boldor - Rainbowfish
» Mihai Boldor - coltul meu de natura