Spartacus War of the Damned
BISTRITA Forum :: FILME :: SERIALE
Pagina 1 din 1
Spartacus War of the Damned
Spartacus revine în 2013 cu ultimul sezon
Starz a anunţat ieri că în ianuarie va începe difuzarea ultimului sezon al serialului Spartacus. Din păcate, War of the Damned, cum este numit sezonul 3, va fi şi ultimul.
Spartacus, cel mai de succes serial al postului tv Starz, a înregistrat în sezonul 2, Vengeance, o medie de 6 milioane de telespectatori / episod.
Sezonul 3 e programat pentru 25 ianuarie 2013.
Urmăriţi câteva scene de pe platourile de filmare ale War of the Damned AICI
Starz a anunţat ieri că în ianuarie va începe difuzarea ultimului sezon al serialului Spartacus. Din păcate, War of the Damned, cum este numit sezonul 3, va fi şi ultimul.
Spartacus, cel mai de succes serial al postului tv Starz, a înregistrat în sezonul 2, Vengeance, o medie de 6 milioane de telespectatori / episod.
Sezonul 3 e programat pentru 25 ianuarie 2013.
Urmăriţi câteva scene de pe platourile de filmare ale War of the Damned AICI
Vizitator- Vizitator
Re: Spartacus War of the Damned
Inca 7 zile pana apare in RO :x pe 25 in SUA si in noaptea spre 26 apare pe torenti!
Vizitator- Vizitator
Promitator primul episod din acest sezon :D Din pacate pe FileList nu l-au urcat inca dar il gasiti pe TVtorrents (freshon.tv) care aveti cont
Vizitator- Vizitator
superbe
Foarte tari ambele 2 episoade , le-am vazut ieri amandoua episoade unu dupa altu' a fost tare ,, asteptam episodul 3 :D
Vizitator- Vizitator
da
Ce parere aveti de cele 8 episoade ?
Din punctul meu de vedere este serialul anului ,, foarte foarte tare,, un suspans un dramantism de neuitat !!!
Merita toti banii !!
Din punctul meu de vedere este serialul anului ,, foarte foarte tare,, un suspans un dramantism de neuitat !!!
Merita toti banii !!
Vizitator- Vizitator
Nu am vazut decat 4 ...acolo cu piratii...sper pe weekend sa le vad si pe restul ...trebue sa ma uit doar seara ...cand doarme copilu...ca altfel...ma intraba ce fac aia ???
Cel mai bun serial pe care l-am vazut anul asta si cred ca ramane asa pana apare Game of Thrones :D
Vizitator- Vizitator
Respect
Nu cred ca mai este pe anul acesta un serial mai bun !!!
Astazi am vazut si ultimul episod !
Respect, Respect ,Respect , nu cred ca am mai vazut un serial asa bun , un final asa bun ! Este o capodopera speram sa mai avem pe viitor seriale bune! ,
Speram!
Astazi am vazut si ultimul episod !
Respect, Respect ,Respect , nu cred ca am mai vazut un serial asa bun , un final asa bun ! Este o capodopera speram sa mai avem pe viitor seriale bune! ,
Speram!
Vizitator- Vizitator
BISTRITA Forum :: FILME :: SERIALE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum